QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Magazin dünyasından son dedikodular aşklar ve birliktelikler

Magazin gazetecilerinden Demirhan Hararlı ile magazin dünyasında olan biten, yeni başlayan ve biten aşklar, sosyetenin ünlü isimlerinin hangi mekanlarda, sinema, tiyatro, mankenlerin hangi ortamlarda veya eğlence mekanlarında buluştukları ve sohbet ettiklerini sizler için takip etti Beşiktaş Medya Grup'a yazdı.

GELİN GÖRÜMCE YEMEKTE BULUŞTU

ARNAVUTKÖY- ‘Görümce’ filminde birlikte rol alan Gupse Özay ve Eda Ece, Arnavutköy Balıkçısı’nda buluştu. Kız kıza yemek yiyen iki dost, çıkışta gazetecilere poz vererek açıklamada bulundu. İkili, “İş yoğunluğundan dolayı uzun zamandır bir araya gelemedik. Daha önce aynı filme gelin-görümceyi oynamıştık. Şimdi de gelin görümce yemek yiyip, bol bol sohbet ettik” diye konuştu.

“ÇOK MUTLUYUZ”

ARNAVUTKÖY- Begüm Birgören, yeni aşkı Mehmet Cemil’le Arnavutköy Sütiş’te objektiflere takıldı. Uzun süredir hayatında kimse olmayan oyuncu Begüm Birgören, sevgilisiyle mekandan el ele çıkarak mutluluk pozu verdi. Oyuncu Begüm Birgören, “Çok mutluyuz. Harika gidiyor. Herkes mutlu olsun. Herşey güzel, sizlere iyi akşamlar” demekle yetindi.

HAYRANLARINA YAKALANDI

ETİLER- Birkan Sokullu ve Dilan Çiçek Deniz hayranlarının objektifine yakalandı. Birkan Sokullu ile Dilan Çiçek Deniz’in 1 ay önce başlayan aşkının ilk karesi ortaya çıktı. Gazetecilere yakalanmamak için Cihangir, Etiler, Bebek yerine Anadolu yakasında buluşmayı tercih eden aşıkları Suadiye’deki bir kafede hayranları görüntüledi. Cep telefonuyla çektikleri bu kareyi de bazı sosyal medya hesaplarının DM adreslerine gönderdiler.

“BİZ BÖYLE MUTLUYUZ”

BEBEK- Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan, Hacı Sabancı ve sevgilisi Nazlı Kayı, Aras Bulut İynemli ile sevgilisi Bige Önal’ın da aralarında bulunduğu ünlüler Bebek Lucca Bar’da bir partiye katıldı. 2 ay önce doğum yapan Aslıhan Doğan Turan çok formda ve havalıydı. Eşi Arda Turan’ın doğum hediyesi olarak aldığı 2 milyon TL’lik cipiyle ilk kez görüntülendi. Aras Bulut İynemli evlilik sorularına “Bir hazırlık yok, böyle mutluyuz.” cevabını verdi.

“KISMET OLURSA OLUR”

ETİLER- Nefise Karatay, kızı Maya ile Akmerkez’deydi. Nefise Karatay, 2012’de iş insanı Yusuf Day ile evlenmiş, 2015’te kızı Maya’yı dünyaya getirmişti. Maya ile Akmerkez’de alışveriş yapan 42 yaşındaki eski manken, “İkinci kez anne olmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna “Biraz geç evlendim. Bir çocuğu zor yaptım. Özel bir çabamız yok. Kısmet artık; olursa olur” yanıtını verdi.

EL ELE POZ VERDİLER

ARNAVUTKÖY- Ebru Şallı ve Uğur Akkuş ikilisi, Arnavutköy Chef Meyhane çıkışı görüntülendi. Bir mekanda arkadaş grubu ile rakı-balık yapan ikili, geç saatlere kadar eğlendi. İlerleyen saatlerde mekandan çıkış yapan ikili, el ele poz verdi. Evlenecekleri konuşulan ikili, sorulara yanıt vermekten kaçındı. Araçlarına binen çift, evlerinin yolunu tuttu. Şallı'nın giyim tarzı, dikkatlerden kaçmadı.

KIZLARINA KAVUŞTULAR

BEŞİKTAŞ- Kasım ayında Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile evlenen Kıvılcım Ural, anne oldu. Fulya Acıbadem Hastanesi'nde doğum yapan Ural, bir kız bebek dünyaya getirdi. Ünlü çift, kızlarının ismini henüz açıklamadı. 26 yaşındaki Ural, ilk kez annelik heyecanı yaşarken, Tangöze'nin eski eşi Seçkin Piriler'den iki oğlu bulunuyor.

“KIZ KIZA KAYNATALIM”

BEBEK- Manken ve sunucu Çağla Şıkel arkadaşlarıpla Bebek'te görüntülendi. Çağla Şıkel, basın mensuplarının soruları karşısında açıklamalarda bulundu. Güzel havayı fırsat bilen manken ve sunucu Şıkel, "Buraya arkadaşlarımla buluşmak için geldim. Kahve içeceğiz, sohbet edeceğiz." diye konuştu. Çocukları Kuzey ve Uzay'ı babalarını bıraktığını söyleyen Şıkel, "Kız kıza kaynatalım" dedi.

“YORGUNUM BİZİ BIRAKIN”

ARNAVUTKÖY- İrem Derici kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi Ataberk Özdene ile Arnavutköy’deki Maestro adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Muhabirler, popçuya “Ataberk Bey’i, makyaj blogger’ı Gökçe Yıldırım’ın elinden aldığınız doğru mu?” diye sordu. İrem Derici “Bizi bir rahat bırakın, konserim var. Bakın yorgunum" dedi. İrem Derici yeni sevgilisinin şarkıcı Tarık Men-güç’ün kuzeni olduğu bilgisini de doğruladı.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık