QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Magazin dünyasında yeni başlayan, biten aşklar ve sürprizler

Beşiktaş Gazetesi için Magazin duayeni Demirhan Hararlı ile magazin dünyasında olan biten, yeni başlayan ve biten aşklar, sosyetenin ünlü isimlerinin hangi mekanlarda kimin kimle buluştuğunu, sinema, tiyatro, mankenlerin hangi ortamlarda veya eğlence mekanlarında buluştukları ve sohbet ettiklerini sizler için takip etti...

“SABAHLAR OLMASIN”

ETİLER- Manken Ece Gürsel Akmerkez’de görüntülendi. Ece Gürsel, "Yeni bir televizyon filmiyle anlaştım. Filmin adı 'Sabahlar Olmasın'. Çekimlere başladık, çok da eğlenceli geçiyor. İlk kez televizyon ve sinema sektörüne girmiş oldum. Bu film bir TV kanalında sinema filmi olarak yayınlanacak" dedi. Manken, "Tiyatro yapmaya devam ediyorum. Hafta sonları da belirli mekanlarda sahne alıyorum. İş geldikçe mankenlik de yapıyorum" şeklinde konuştu.

SEVGİLİDEN ŞAŞIRTAN HAREKET

ETİLER- Gökçe Bahadır, Yunan işletmeci Yiannis Magkos’la ilk kez İstanbul’da objektiflere takıldı. Çift, Etiler’deki bir mekandan çıkarken, muhabirimizi fark edince panik yaşadı. İşletmeci, yan yana görüntü vermemek için koşar adımlarla kaçmaya başladı. Magkos, koşarken kapüşonunu takarak yüzünü sakladı. Bahadır ise, sevgilisinin yaptıklarına şaşırırken, taksiyle mekandan ayrıldı. İşletmecinin, sırt çantasındaki kabin bagajı etiketi dikkat çekerken, uçaktan iner inmez oyuncunun yanına geldiği anlaşıldı. Bahadır’ın da, boş zamanlarında Yunanistan’a gittiği öğrenildi.

“ŞAHİT OLURUM”

BEBEK- Şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla gündemden düşmeyen Ahmet Kural'ın daha önce parmağını kırdığı iddia edilen Naz Çekem, Bebek'teydi. Ahmet Kural'ın birlikte oldukları dönemde parmağını kırdığını söyleyen ve Sıla'ya destek mesajı veren Naz Çekem, "Ben de toplum içinde şiddet gördüğüm mekandaki kamera kayıtlarını inceleteceğim. Sıla beni şahit yazarsa onun için de şahit olurum. Şiddetin her türlüsüne karşıyım, eğer bakın iddialı konuşuyorum kadın aldatsa bile şiddet uygulanmaz, yaşamından çıkarırsın yoluna gidersin" dedi.

“HİÇ KÜSMEDİK Kİ”

BEBEK- Dört yıllık evliliklerini 2016 yılında sonlandıran oyuncu Hande Subaşı ile Can Tursan, Bebek'te görüntülendi. Son iki yıldır Rıza Kocaoğlu ve Altuğ Leblebici gibi ünlü isimlerle aşk yaşayan Subaşı, boşandığı Can Tursan'a geri döndü. Bebek'teki bir büfeden alışveriş yaparken görüntülenen ikili, neşeli halleriyle dikkati çekti. "Barıştınız mı?" sorusunu eski eşler, "Hiç küsmedik ki" şeklinde yanıtladı.

“BAŞKA ZAMAN KONUŞURUZ”

ETİLER- Oyuncu Hande Erçel, Etiler'deki İoki adlı Uzak Doğu mekanında yemek yedi. Restoranda arkadaşlarıyla suşi partisi yapan Hande Erçel, iki saat sonra mekandan çıkış yaptı. Hızlı adımlarla aracına doğru gitmek isteyen oyuncu, "Bir proje için kendisini denemek isteyen yapım ekibine ateş püskürdüğü" haberlerinin hatırlatılması üzerine, "Arkadaşlar iyi akşamlar. Başka zaman konuşuruz" dedi. Şarkıcı Murat Dalkılıç'la tekrar barıştığı haberlerine güzel oyuncu, "Teşekkür ederim" demekle yetindi.

“ONUNLA ALAKASI YOK”

ETİLER- Derya Şensoy ile eski eşi Sarp Levendoğlu'nun ayrılmasının ardından kına konspetli bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan Birce Akalay, Akmerkez'de görüntülendi. Akmerkez'de toplantı yapan Birce Akalay, özel hayat konuşmadığını belirterek, soruları geçiştirmek istedi. Gazetecilerin, "Ayrılığa nispet kına fotoğrafı paylaştığınız iddia edildi. Doğru mu?" sorusu üzerine, "Yok estağfurullah. Onunla alakası yok. Kendi aramızda eğlendik" dedi.

OĞLU GİTTİ MORALİ BOZULDU

ETİLER- Akmerkez’de görüntülenen Hande Ataizi’nin bir hayli keyifsiz olduğu gözlendi. Arkadaşlarıyla kahve içmeye geldiğini belirten Hande Ataizi, bakımsız hakiyle dikkati çekti. Eski eşi Benjamın Harvey’le oğlu Leon’u Amerika’ya tatile yolladığı öğrenilen güzel sunucunun, uzun süre oğlundan ayrı kalacak olması sebebiyle moralsiz olduğu öğrenildi. Yeni projeleri hakkında konuşan Ataizi, "Bir şeyler var ama henüz kesin değil. Olursa zaten çıkar söylerim" dedi.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık