QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ghezzal gelir faturayı keser

Bilal Meşe, Milliyet'teki köşesinde önemli tespitler yaptı. Bilal Meşe, şunları yazdı...

Kayserispor, ekonomik anlamda hiç transfer yapmadan Süper Lig’e giriş yaptı. Yani tahtası kapalı! 
Buna karşın ilk yarıda Beşiktaş’la kafa-kafaya bir mücadele ortaya koydu. Öyle ki bu devrede en net, hatta yüzde yüzlük gol pozisyonunu Gavranoviç’le yakaladı, gelin görün, öyle kötü vurdu ki, kendisi de kaçırdığına şaşırdı.
Dönelim Beşiktaş’a... Sol stoper Saiss ve Masuaku görücüye çıktılar. Sol bek Masuako’yu beğendim, sağlam oynuyor. Saiss çok ofansa çıkması iyi, ancak hakem Ümit Öztürk’le sık sık muhabbete dalmasına ne demeli? Çene çalacağına görev yerine dönsene arkadaş! 
Kuşkusuz Kartal’ın orta alandaki en önemli dişlilerinden Souza’nın olmayışı bence Kartal’ın en büyük handikapıdır. İster beğenin ister beğenmeyin, bana göre Welinton savunmanın olmazsa, olmazıdır. 
Dikkatimi çeken orta alandaki genç cengaver Kartal Kayra idi. 22 yaşında, ilk kez on birde sahaya çıktı, basmadık yer bırakmadı, aferin ona.. Salih Uçan’ı da beğenirim, ancak ön liberoda ne kadar yararlı olduğu tartışılır.
Beşiktaş, bu yarıda üçüncü bölgede müthiş bir baskı ve pres yaptı. Yaptı yapmasına da, gelin görün ki bu enerji üretime yansımıyorsa, rakip defansı aşmaya yetmiyorsa neye yarar ki? Düşünün, koca yarıda Kartal, 44’de Weghorst ile bir pozisyon buldu, onu da kaleciye nişanladı, hepsi o kadar!
***

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık