QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bonkör Kartal!

Bilal Meşe, Milliyet'teki köşesinde önemli tespitler yaptı. Bilal Meşe, şunları yazdı...

Beşiktaşlıların çoğunluğu Batshuayi’ye fena kızıyorlar. O kaçırdıkça onlar da adeta çıldırıyorlar!
Valla, onlar kendi penceresinden haklı olabilirler, neticede taraftar... Ne var ki eleştirirken, bazen kantarın topuzunu kaçırıyorlar! Final vuruşlarında etkisiz, doğru... Ama üçüncü bölgede adam boş mu duruyor? Asla... En azından rakip savunmaya baskı yapıyor, stoperleri ileri çıkarmıyor, yıpratıyor, asistler yapıyor. Ona kızarken, bu gerçekleri de görmeniz gerekmez mi, güzel insanlar?
Aman ha Emirhan’ları lütfen karıştırmayalım! Dikkat ederseniz Kartal’ın iki tane Emirhan’ı var, biri ilk on birde oynayan, bir kafa topu direkte patlayan Emirhan İlkhan, diğeri ise yedek kulübesinde oturan Emirhan Delibaş... Valla, Emirhan’ı taa Doha’daki Süper Kupa maçında izledim, bayıldım genç adama... Daha 18 yaşında... Sanırsınız ki yıllardır Kartal’ın 11’inde top oynuyor, yaşını küçültmüş mü ne! Gözü kara, durağan değil... Teknik, çabuk ve de iştahlı... Müthiş bir kumaşı var, inşallah bozulmaz!
Maçın ilk yarısını şöyle bir kantara koyarsak, Kartal’ın ağır bastığını söylersek abartmış olmayız. Kaleci Gökhan’ın kurtardıklarına bakarsanız bu farkındalığı görürsünüz. Rizespor’un Pohjanpalo ile 20’de bir şutu var, ona da Ersin vize vermedi, hepsi o kadar...
Ya Beşiktaş’ın?
Hangisini saysak? Batshuayi’nin penaltının dışında iki şutu var, ikisine de kaleci Gökhan izin vermedi. Necip’in sağdan kestiği, Emirhan’ın kafa şutunda direkten dönen top var. Özeti, en çok pozisyona giren Beşiktaş, en çok kaçıran yine Beşiktaş...
Baiano’nun elle oynaması VAR’daki Özgüç Türkalp’ın radarına takıldı, hakem Ulusoy izledi, beyaz noktayı gösterdi. Atışı, gole hasret kalan Batshuayi filelere gönderirken, moral kazandı.
***

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Yazıları

Makale Yorumları

Makaleye Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code
Yorum Gönder

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yukarı çık