Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Nisan 2024, Pazartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yol verme kavgasında taksiciye silah çekti

Yol verme kavgasında taksiciye silah çekti

Edinilen bilgilere göre; olay, Beşiktaş'ta 23 Kasım Perşembe akşam saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, trafikte otomobil sürücüsü Hasan Ç. ile taksi şoförü Ferdi K. arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Hasan Ç. arabadan aldığı silahı taksi şoförünün başına doğrulttu. Vatandaşların araya girmesiyle tartışma sona erdi. Tartışmada silah çeken otomobil sürücüsü de aracına binerek olay yerinden ayrıldı. Taksi şoförü emniyete giderek şikâyette bulundu. Bunun üzerine otomobil sürücüsü Hasan Ç. gözaltına alındı. Hakkında "ateşli silahlar kanununa muhalefet" ve "tehdit" suçlarından adli işlem yapılan Hasan Ç. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

OLAY ANI KAMERADA

Yaşanan tartışma ve otomobil sürücüsünün silah çektiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, iki sürücünün tartıştığı daha sonra Hasan Ç.'nin aracından aldığı tabancayı karşı tarafa doğrulttuğu görülüyor. Araya girenlerin sakinleştirdiği sürücü daha sonra aracına binerek olay yerinden ayrılıyor.

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık