Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yine rekor kırdı! İşte o yazı!

Yine rekor kırdı! İşte o yazı!

Artık Beşiktaş'a odaklanacağımızı açıklamıştım. 
Uzun zamandır yazmıyordum. Aylar sonra bu ilk yazım. Yerel seçimlere kadar da yazmaya karar verdim. 
Hazırlıklı olun!..

Biliyorsunuz, tüm gazete, haber siteleri, radyo, tv ve sosyal medya yayınlarımızın hazırlık ve yönetimini profesyonel gazeteci arkadaşlara bırakmıştım. Sağolsunlar onlarda beni mahçup etmedi. 7/24 emekleriyle çalışarak yıllardır kamu adına sizlere hizmet vermeye çalışıyor. Ben daha çok danışmanlık işlerine yoğunlaştım. Ancak söz konusu Beşiktaş ise son zamanlarda yaşanan olaylar hakkında yazmak istedim.
Öncelikle Beşiktaş siyaseti ve Beşiktaş'ta spor olaylarına yoğunlaştığımızdan iki konuyu fazla detaya girmeden, kafanızı ağrıtmadan ele almak istiyorum.

Önce siyaset!.. Geçenlerde CHP İstanbul İl Başkanlığı seçimleri yapıldı ve bitti. Siyasetçi fikrini söyleyecek. Buraya kadar güzel ama seçim öncesi yaşananlar bir rezaletti. Adeta ortaçağ zihniyetinde yürütüldü. İletişim avam, pespaye ve ayak oyunları ile doluydu. Bunları yapanlarında rakip partiler değil, kendi içlerinde olmaları da olayların daha da berbat hale gelmesine neden oldu. Bazı televizyonlarda kulis haberleri adı altında senaryolar, duyumlar adı altında algı oyunları, yetmedi iktidar medyasında belden aşağı haber yayınlatmalar... Daha evvelde yaşandı bunlar...
Ve seçim gününe kadar devam etti aynı filmler...
Ekrem İmamoğlu'na da yapıldı, il başkanı seçilen Özgür Çelik'e de yapıldı. Rıza Akpolat'a da yapıldı. 
Bu arada Kemal Kılıçdaroğlu'na da yönelik bir dizi saldırı da var sosyal medyada...
Bu nasıl iş, bu mu çok seslilik, demokrasi?!..
Konumuz Beşiktaş, bu nedenle Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve olaylar üzerine küçük bir kaç söz söyleyeyim. Özel hayat ile haberleri hiç bir zaman tasvip etmem, önce bunu bir kenara koyalım. Ama her fırsatta 'Kemal Kılıçdaroğlu'nun evladıyım' diyen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hep yanında olan ve en çok çalışan Belediye Başkanlarından biri olan Rıza Akpolat'a yakın çalıştığı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul'da destek olacağını açıkladığı Özgür Çelik üzerinden vurmak en hafif tabirle utanmazlıktır. Hadi iktidar medyasını anlıyorum ama CHP içinden ne oldukları belgeli, sözde medya mensuplarının yaptıkları oldukça kirli bir senaryo, berbat bir film... 
Olaylar, kurultaya kadar sakinleşir. Bitti zannetmeyin, sonra aday adaylarının açıklanmasında iş yeniden hareketlenir... 
Ve bunun adı siyaset!..
Böyle bir ortam hiç bir partiye yakışmıyor. Kim yaparsa yapsın, kimseye yakışmıyor. CHP'ye ise hiç yakışmıyor.
Hele Kemal Kılıçdaroğlu 'Partiyi tartıştırmayın, yıpratmayın' dediği İmamoğlu'nun 'İstanbul'u yeniden alacağız' derken, Beşiktaş'ta rekor üzerine rekor kırılırken... 
Akılcı mı?...
İstanbul dünya kenti... Beşiktaş kültür düzeyi en yüksek ilçe, tarihi, kulübü,  üniversiteleri ve aklı selim insanları ile bunları hak etmiyor. 

Gelelim spor konusuna ve Beşiktaş Kulübüne... 
'Paralar nerede*' diye tezahüratlarla giden eski başkan Fikret Orman, şimdi yeni başkan Ahmet Nur Çebi'ye 'Paralar nerede?' diye hesap soruyor. Transferlere harcananlar milyon eurolar, borç batağı bir yana, Orman'ın söylediklerini diğer şeyleri burada yazmak bile istemiyorum. Çünkü, eleştiri sınırını çoktan aştı. Küçük görme var, itibarsızlaştırma var. Çebi bunlara bir cevap verecektir mutlaka... Ama Süleyman Seba'dan bu yana kulübü takip eden ve 40 yılı geride bırakmış bir gazeteci olarak en çok eleştirdiğimiz dönemlerde, ne Serdar Bilgili, ne Yıldırım Demirören zamanında başkanlar seviyesinde, kamuoyunda böyle bir tartışma, böyle bir rezalet görmedim.
Ne yazık ki, taraftar grupları da hiç olmadıkları kadar, bu işin içinde...
Menfaat iddialar havada uçuşuyor... Yakışıyor mu?..
İster siyasetçi olsun, ister spor insanı hiç kimsenin Beşiktaş markasını ayaklar altına almasına müsaade edemeyiz, etmemeliyiz!.. 
Biz, Beşiktaş'ın hafızasıyız. Bizdeki arşiv, bilgi, belge kimse de yok, kimin ne olduğunu, neler yaptığını, nefes alışını biliriz. 
...Ve herkese İtidal çağrısı yapıyoruz. 
Beşiktaş kimsenin oyuncağı değil!.. 
Zorlamayın...

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık