Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ünlü sanatçı Teoman, Bebek'teki silahlı saldırı anlarını anlattı

Ünlü sanatçı Teoman, Bebek'teki silahlı saldırı anlarını anlattı

Bir mekan çıkışı sabahın erken saatlerinde görüntülenen şarkıcı Teoman, şu sıralar pandemi nedeniyle gelirlerinin düştüğünü söyleyip "Konserler devam ediyor, yoğun çalışıyoruz. Düştü işler tabii gelirler de düştü, ekonomik anlamda herkesin zorlandığı bir dönem" diye konuştu.

Edinilen bilgilere göre; Teoman geçtiğimiz hafta kendisinin de içeride eğlendiği sırada Bebek'teki gece kulübünün kurşunlanması olayı ile ilgili olarak ise şimdilik koruma tutmak gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi. Şarkıcı konuyla ilgili, "Dışarıda olmuş olaylar, benimle ilgisi yok aslında. Olayı duydum ve terk ettim orayı. Çok seyrek çıkıyorum zaten dışarıya geceleri. O yüzden pek gerek yok koruma tutmaya" dedi.

Müşteriler panikle dışarı kaçtı, masaların altına sığındı

Olay, saat 01.20 sıralarında Beşiktaş Bebek Yoğurtçu Zülfü Sokak üzerindeki ünlü bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde 34 VF 0416 plakalı otomobille gelen bir şahıs, araçtan indikten sonra silahını çekerek kurşun yağdırdı. Şahıs ardından geldiği araca binerek hızla uzaklaştı.

Saldırı sonucunda mekanın işletmecisi İbrahim Yılmaz (48) bacağından, çiçekçi Mehmet Putum (30) kalçasından ve yoldan geçen Recep Vayıs (36) ise bacağından yaralandı. Yağmur Ağkaya’nın aracının ise ön sağ yolcu camına isabet sonucu kırıldığı belirlendi. Saldırı anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.



layın ardından çalışma başlatan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, görgü şahitlerinin ifadesine başvurarak güvenlik kamera görüntüleri incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucunda şahsın emniyette “ateşli silahlar kanununa muhalefet” suçundan kaydı bulunan Can A. (25) olduğu tespit edildi. Öte yandan şahsın geçtiğimiz ay saldırı düzenlediği kafeden çıkartıldığı ortaya çıktı.

Olay sırasında büyük panik yaşandı, müşteriler panikle kendini dışarı attı.Teoman’ın da bulunduğu kimi müşteriler masaların altına saklandı.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık