Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ünlü manken Etiler’deki özel bir klinikte muayene oldu! Eşinden şiddet gördü iddiası!

Ünlü manken Etiler’deki özel bir klinikte muayene oldu! Eşinden şiddet gördü iddiası!

Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş’tan araç içinde şiddet gördüğü iddiasını yalanladı. Ancak olayın görgü tanığı konuştu: “Şok halindeydi. Kendi aracımıza aldık.” Şallı’nın olay sonrası kliniğe gidip röntgen çektirdiği öğrenildi.

CNN TÜRK'te yer alan haberde olayla ilgili şu bilgiler aktarıldı:

3 yıllık evlilikleri boyunca birçok kez haklarında ayrılık dedikoduları çıkan Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş bu kez şiddet haberleriyle gündemde. İddiaya göre Şallı, araç içinde eşinden şiddet gördü ve ünlü mankeni çevreden yetişenler kurtardı. Şallı sosyal medya üzerinden iddiayı yalanladı, ancak olay yerine polis çağıran görgü tanığı yaşananları “2. Sayfa” programına anlattı. Yayına telefonla bağlanan görgü tanığı, şunları söyledi:

“8 Ekim günü saat 14.30 sularında Emirgan’dan Beşiktaş’a doğru giderken sıkışan trafikte çığlık sesi duyduk. Arkadaki araçta bir kadının inmeye çalıştığını, adamın ise zorla kapıyı kapattığını gördük. Hem sözlü şiddet vardı hem de kadını Darp ediyordu. Araçtan indik.

Halam camları yumrukladı. Babam da arabayı önüne kırdı. Sonra (Uğur Akkuş) aracı durdurup ‘Biz aramızda tartışıyoruz, ben onu indireceğim’ dedi. Araçtan inerek kendisi kapıyı açtı eşine. Ebru Şallı’yı araçtan biz çıkardık. Titremiş, korkmuş, şok halindeydi. Sakinleşsin diye kendi aracımıza aldık. ‘Bir yeriniz acıyor mu?’ diye sorduğumuzda bize göğsüne darbe aldığını, göğsünün acıdığını söyledi. Otopark görevlileri yoldan geçen bir ambulansı çevirmişti, ambulansa bindirdik.”

Görgü tanığı, durumu polise Haber verdiğini söyledi: “155’i aradım. Beklerken ambulanstakiler ‘Ebru Hanım eşinden şikâyetçi olmak istemiyor’ dedi. ‘Size yardım edecek birileri var mı?’ diye sorduk. O da annesi ve ablasının geleceğini söyledi. Bu olayı basına anlatmak gibi bir düşüncemiz yoktu. Ancak baskı ya da tehdit altında olabilir diye düşündük.” Olayın ardından Ebru Şallı’nın Etiler’deki özel bir kliniğe gidip muayene olduğu ve röntgen çektirdiği öğrenildi. 

Yaşanan olayın ardından Uğur Akkuş’la ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Ünlü işadamının daha önce karıştığı kavga nedeniyle cezaevine girdiği, pandemi sürecinde ‘koronavirüs izni’ kapsamında tahliye edildiği öne sürüldü.

İddiaya göre Akkuş herhangi bir şiddet olayına karışırsa yeniden cezaevine dönecek. Ebru Şallı’nın da bu yüzden eşinden şikâyetçi olmadığı söyleniyor.

Haber Kaynakları:

Ebru Şallı, Uğur Akkuş'tan neden şikayetçi olmadı?

Görgü tanığı yaşanan şiddeti anlatmıştı... Ebru Şallı, Uğur Akkuş'tan neden şikayetçi olmadı?

Ebru Şallı neden şikayetçi olmadı? Şallı'yı darbeden Uğur Akkuş hakkında şok iddia

Magazin kulislerini karıştıran şiddet iddiasında yeni gelişme! Ebru Şallı'dan flaş açıklama!

'Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya şiddet' iddiası: Görgü tanığı konuştu

'Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya şiddet' iddiası... Görgü tanığı o anları anlattı: 'İmdat diye bağırıyordu!'

Haberimizi yalanlamıştı!

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık