Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Türkiye Kadın Futbol Tarihinin ilk derbisinin galibi Kartaliçeler!

Türkiye Kadın Futbol Tarihinin ilk derbisinin galibi Kartaliçeler!

Kartaliçeler Türkiye Kadın Futbolunda tarihe adını altın harflerle yazdırmaya devam ediyor. Türkiye Kadın Futbol Tarihinin ilk derbisinin galibi olan Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı, tüm taraftarı ve siyah-beyazlı camiayı gururlandırdı. Beşiktaş Vodafone – Fenerbahçe maçı, Türkiye kadın futbol tarihinin ilk resmi derbisi olma özelliği taşıdığı için önemi büyük.

Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 1. haftasında, 18 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’te Vodafone Park’ta Fenerbahçe ile karşılaştı. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar maça; Fatma Şahin, Berna Yeniçeri, Zeynep Gamze Koçer, Giovanna Santos, Cansu Nur Kaya, Seda Nur İncik, Gizem Gönültaş, Elif Keskin, Mariana Santos, Arzu Karabulut ve Yağmur Uraz ilk on biriyle başladı.

Müsabakanın ilk yarısını 2-1 önde geçen Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı, ikinci yarıda skor üstünlüğünü koruyarak Türkiye kadın futbol tarihinin ilk resmi derbisinden galip ayrıldı (2-1).

Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı'na tarihi galibiyeti getiren golleri Yağmur Uraz ile Arzu Karabulut kaydetti.

“Galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun”

Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Mesut Kır, Fenerbahçe galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu:

“Sezonun herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Çok önemli bir maçtı. Bu stadyumda böyle bir galibiyet almak mutluluk verici. Puzzle’ın ilk parçasını yerleştirdik. Umarım ligin sonu bizim adımıza şampiyonluk olur. Rakibimize iyi hazırlandık. Her şey beklediğimiz gibi oldu. Son vuruşlarda iyi değildik. Bizim için her şey daha yeni başlıyor. Fedakarca mücadele eden oyuncularıma teşekkür ediyorum. Galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun.”

“Gol attığım için mutluyum”

Siyah-beyazlı futbolcu Yağmur Uraz, maçın ardından yaptığı açıklamalarda, "“Rakibimizi iyi analiz ettik ve maça iyi hazırlandık. Oyun üstünlüğü bizdeydi. Üç puanı alan taraf olduğumuz için mutluyuz. Gol atacağımı hissediyordum. Gol attığım için mutluyum.” ifadelerini kullandı.

“Adım adım hedefe doğru yürüyeceğiz”

Arzu Karabulut, maçın ardından, “İnanılmaz bir duygu. Türkiye kadın futbol tarihinin ilk resmi derbisinde gol atmak çok özel bir şey. Galibiyetle bitirmek ayrı bir duygu. Maça iyi hazırlandık. Lige güzel başladık, sonu güzel olur inşallah. Adım adım hedefe doğru yürüyeceğiz. Yarından itibaren önümüzdeki maça hazırlanacağız.” şeklinde konuştu.

Başkan Çebi'den Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı'na ziyaret

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 1. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdüren Beşiktaş Vodafone Takımı ile bir araya gelen Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Vodafone Takımı Teknik Direktörü Mesut Kır ile teknik ekibe ve sporculara Fenerbahçe maçında başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık