Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Potanın Kartalları galip geldi

Potanın Kartalları galip geldi

Beşiktaş Icrypex Takımı, ING Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında, 30 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’te BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile karşılaştı.

Edinilen bilgilere göre; Potanın Kartalları maça; Jordan Bone, Isaiah Whitehead, Rondae Hollis-Jefferson, Dedric Lawson ve Furkan Haltalı ile başladı.

Siyah-beyazlılar, kısır bir oyuna sahne olan ilk çeyreği 8-8 eşitlikle geçti. İkinci çeyrekte temposunu artıran ve 25 sayı üreten siyah-beyazlılar, soyunma odasına 33-32 üstün gitti.

Üçüncü çeyrekte hücumda ve savunmada mükemmel bir performans sergileyen Kartallar, son çeyreğe 15 sayı önde gitti (55-40).

Final periyodunda skor avantajını korumasını bilen Beşiktaş Icrypex Takımı, salondan 74-62 galip ayrıldı.

Maçtaki en skorer oyuncu 20 sayı kaydeden Furkan Haltalı olurken, onu 17 sayıyla Egehan Arna ve 8 sayıyla Josh Reaves takip etti.

Egehan Arna: “Kazandığımız için mutluyuz”

Siyah-beyazlı basketbolcu Egehan, “İyi başlayamadığımız bir maç oldu. Özellikle ilk çeyrekte yüzdemiz hücum anlamında çok düşüktü. İkinci çeyrekte biraz toparladık ancak savunma konsantrasyonumuzu kaybettik. İçeride devre arasını çok uzun konuştuk. Daha çok savaşmamız gerektiğini, sertlik göstermemiz gerektiğini konuştuk. İkinci yarıda birçok şeyi değiştirdik. Savunma sertliğini de değiştirdik. Üçüncü çeyrekte çok iyi performans gösterdik. İçeride kaybettiğimiz Gaziantep Basketbol maçından sonra bu maç hedef olmuştu. Kaybetme lüksümüzün olmadığı bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz.” dedi.

Başantrenör Ahmet Kandemir’den Açıklamalar

Beşiktaş Icrypex Takımı Başantrenörü Ahmet Kandemir, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket maçından sonra açıklamalarda bulundu.

“Birinci periyotta özellikle iç atışlı oynadık. Sadece dışarıdan bireysel şutlarla oyuna çözüm getirmeye çalıştık. Skor üretmekte zorlandık. İyi savunma yaptığımız için oyunun içinde kaldık. Son haftalarda iyi savunma yapıyoruz. Rakibi 70 sayının altında tutuyoruz. Bugün 65 sayının altında tuttuk ama hücum anlamında aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Hücum olarak kötüydük. Avrupa Kupası’ndan sonra özellikle yabancı oyuncularda konsantrasyon biraz düştü. Bu maçtan sonra yapılması gerekeni yapacağız. Bugün Türk oyunculardan Egehan Arna, Furkan Haltalı ve kaptan Mehmet Yağmur’un takımı müthiş bir enerjiye getirdiklerini görüyorum. Onları da özellikle tebrik ediyorum.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık