Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Potanın Kartalları galibiyete uçtu

Potanın Kartalları galibiyete uçtu

Beşiktaş Icrypex Takımı, ING Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında, 14 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda Pınar Karşıyaka ile karşılaştı.

Edinilen bilgilere göre; Potanın Kartalları maça; Jordan Bone, Isaiah Whitehead, Rondae Hollis-Jefferson, Dedric Lawson ve Furkan Haltalı ile başladı.

Kartallar, 41 sayının üretildiği ilk çeyreği 15-26 önde geçti. Düşük tempoda geçen ikinci çeyrekte rakibinin 15 sayısına 11 sayıyla cevap veren takımımız, ilk yarıyı 30-37 önde tamamladı.

Üçüncü çeyrekte 23 sayı üreten siyah-beyazlılar, son çeyreğe 8 sayı önde girdi (52-60). Final periyodunda skor avantajını korumasını bilen Beşiktaş Icrypex Takımı, salondan 67-79 galip ayrıldı.

Maçtaki en skorer oyuncu 24 sayı kaydeden Dedric Lawson olurken, onu 18 sayıyla Isaiah Whitehead ve 17 sayıyla Rondae Hollis-Jefferson takip etti.

"Oyuncularımı tebrik ediyorum"

Beşiktaş Icrypex Takımı Başantrenörü Ahmet Kandemir, Pınar Karşıyaka maçından sonra açıklamalarda bulundu: 

“İyi bir atmosferde maç oynadık. Pınar Karşıyaka takımına ve izleyenlere teşekkür ederim. Özellikle maçın ilk devresinde çok iyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. Pınar karşıkaya takımını 67 sayıda tutarak maçı kazandık.

Bu savunmamızın iyi olduğunun bir göstergesi. Burada maç kazanmak kolay değil, oyuncularımı tebrik ediyorum. Haftalardır iyi giden bir tarafımız var. Lige 2’de 0 ile başladığımızda bir panik havası vardı. Kazanarak bu havayı da dağıttık. Bunu başardığımız için de oyuncularımı tebrik ediyorum.”

“İyi bir yolda ilerliyoruz”

Siyah-beyazlı basketbolcu Mehmet Yağmur, “Türkiye’nin en zorlu deplasmanlarından birindi oynadık. Bu deplasmanda maç kazanmak çok zor. Geçen sezon da burada kazanmıştık. Bugün de kazandık. İyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum. Pınar Karşıyaka, Avrupa maçı oynadığı için yorgundu.

Bu durumu iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Umarım çalışarak ivmemizi daha da yukarıya çekeriz. Çarşamba günü çok önemli bir Avrupa Kupası maçımız var. Liderlik maçı olacak, şimdi ona hazırlanacağız. Pınar Karşıyaka’yı da tebrik ediyorum.” dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık