Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER: Ne varsa emekçilerde var! Dondurucu soğukta devrilen ağaçlar, ezilen araçlar, kapanan yollarla mücadele ediyorlar!

ÖZEL HABER: Ne varsa emekçilerde var! Dondurucu soğukta devrilen ağaçlar, ezilen araçlar, kapanan yollarla mücadele ediyorlar!

İstanbul'un birçok ilçesinde olduğu gibi Beşiktaş'ta tipi ve ayazla mücadele ediyor. Dondurucu soğukta Beşiktaş Belediyesinin emekçileri dervrilen ağaçları kaldırıyor. Düşme tehlikesi olan ve kesilmesi gereken dalları kesiyor. Yolları temizliyor. Edinilen bilgilere göre; Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü,Temizlik İşleri Müdürlüğü ortak çalışıyor. Öte yandan, Zabıta ve Trafik ekipleri de katkıda bulunuyor. 

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP'TA TEHLİKE ATLATTI

Öte yandan, Beşiktaş Medya Grup'un bulunduğu Akatlar Mahallesinde de büyük tehlike atlatıldı. Şiddetli rüzgar Beşiktaş Medya Grup'un önündeki koca ağacı kökünden sökerek devirdi. Ağaçın altında kalan araçlar büyük hasar gördü.
Günlerden Pazar olması ve caddede fazla trafik olmaması nedeniyle can kaybı yaşanmadı. Mahalleliler ağacın devrilldiği yerde çocuk evi olduğunu ve pazartesi günü bu olayın olması halinde büyük can kaybı yaşanabileceğini belirttiler. Beşiktaş Belediyesi ekipleri tüm mahallelerde yaptığı gibi buraya da anında girerek ağaçı kaldırdı, araçlar çekildi, kopması beklenen diğer ağaçların dalları kesildi. Dondurucu soğukta çalışan işçiler adeta buz keserken, mahalleliler sıcak çay servisi yaptı ve emekleri nedeniyle sık sık kendilerine teşekkür ettiler.

Öte yandan, Akatlar Mahallesi, Cebeci Caddedesi dışında, Bebek Mahallesi İnşirah caddesi,  Mecidiye Mahallesi, Çayır Sokak, Dikilitaş Mahallesi, Tohum Sokak, Yıldız Mahallesi, Çırağan Caddesindeki Kaymakamlık bahçesindeki ağacın devrildiği açıklandı.

UYARILAR GELDİ

Bu arada; Beşiktaş Belediyesinden bir açıklama yapıldı ve "Acil durumda Çözüm Merkezimiz üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz" dendi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ise, İstanbul'da beklenen şiddetli fırtına ve kar yağışına karşın önlemleri aldıklarını vatandaşlara bildirerek, "Değerli komşularım; beklenen kar yağışı ihtimaline karşı olumsuz bir durum yaşanmaması adına Beşiktaş'ta 400 emekçi arkadaşımızla tüm önlemleri aldık. Acil durumda Çözüm Merkezimiz üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. 444 44 55" açıklamasında bulundu.

Öte yandan; Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için "turuncu" kodlu uyarıda bulunmuştu. Şehir genelinde sabah saatlerinden itibaren etkisini sürdüren fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi hadiseler meydana geldiği bilgisi edinildi. İBB Başkanı Ekrem imamoğlu'da bir açıklama yaptı. Rüzgarın hızının 90 km'ye çıktığı bildirildi. Kar yağışı Perşembeye kadar sürecek. Vatandaşlara mecbur olmadıkça sokağa çıkmayın denildi.

 

Vali Yerlikaya'dan uyarı paylaşımı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yaptığı uyarıda, "Meteorolojik verilere göre pazar günü İstanbul'da kuvvetli rüzgar ve fırtınanın (60-80 km/s), Avrupa Yakası'nda yer yer tam fırtına (80-100 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor. Lütfen ulaşımda aksama, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olalım." ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık