Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ortaköy'deki lüks otelde sır ölüm! 7. kattan düştü

Ortaköy'deki lüks otelde sır ölüm! 7. kattan düştü

Beşiktaş’ta bulunan Ruby otelinin 7’inci katından aşağı düşerek ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ölen 40 yaşındaki kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

Edinilen bilgilere göre; olay, saat 01.15 sıralarında Ortaköy Yıldız Mahallesi Ortaköy Salhanesi Sokak üzerindeki ünlü bir otelde meydana geldi. İddiaya göre, bir hafta önce Almanya'dan gelen Ebru Cızdan(40), Özgür Aydoğan (42) çifti otelde kalmaya başladı. Dün akşam bir gece kulübünde eğlenen çift, tartışarak otele geldi. Burada da tartışmaya devam etti. Bir süre sonra gelen sese koşan görevliler, Ebru Cızdan'ın yerde yattığını gördü. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Yaralı kadın, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ebru Cızdan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ebru Cızdan'ın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.  Kadının kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiden sonra belli olacak.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otelin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yüzünde tırnak izleri olan eşi Özgür Aydoğan gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Görgü şahitlerinin de ifadesine başvuran ekipler olayın cinayet mi yoksa düşme mi olduğunu araştırıyor. 

DIŞARIDA KAVGA ETMİŞLER

Olayın ardından çalışma başlatan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görgü şahitlerinin ifadesine başvurarak güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Yapılan incelemeler sonucunda kadının otele birlikte geldiği eşi Özgür A. (35) gözaltına alındı.

Çalışmalara devam eden polis ekipleri, çiftin geçtiğimiz 25 Şubat Cuma günü Almanya’nın Hamburg kentinden yurda giriş yaparak otele yerleştikleri belirlendi. Olay günü akşam saatlerinde otelden çıkarak bir mekana giden çiftin, kavga ederek tekrar otele geldikleri ve burada da kavga etmeyi sürdürdükleri bilgisine ulaşıldı.

CİNAYET Mİ İNTİHAR MI ARAŞTIRILIYOR

Öte yandan kavga esnasında otel odasından çıkan kadının, eşi tarafından kısa süreli sürüklemeyle tekrar odaya sokulduğu ve kadın düştükten sonra eşinin ise hemen odadan çıktığı tespit edildi.

EŞİNİN YÜZÜNDE TIRNAK İZLERİ TESPİT EDİLDİ

Çiftin 20 yaşlarında da bir çocukları olduğu belirlenirken, yüzünde boğuşma sonucu tırnak izleri olan kadının eşi Beşiktaş polisi tarafından emniyete götürüldü. Polis olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu araştırıyor.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Ortaköy’de ünlü bir otelin 7. katından aşağı düşerek ölen 40 yaşındaki kadının dışarıda eşiyle tartıştığı görüntüler ortaya çıktı. Olay günü akşam saatlerinde otelden çıkarak bir mekanda alkol alan çiftin, birçok kez kavga ederek otel odasına girdikleri ve burada da kavga etmeyi sürdürdükleri öğrenilmişti. O anlara ait ise güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Beşiktaş polisinin yaptığı detaylı çalışmada çiftin odaya girdiği esnada kadının altında etek olduğunu ancak düştükten sonra altında sadece külotlu çorap olduğu belirlemişti. Ayrıca kavga esnada otel odasından çıkan kadının eşi tarafından kısa süreli sürüklemeyle tekrardan odaya alındığı ve kadın düştükten sonra eşinin hemen odadan çıktığı tespit edilmişti. Çiftin 20 yaşlarında da bir çocukları olduğu belirlenirken, yüzünde boğuşma sonucu tırnak izleri olan kadının eşi emniyete götürülmüştü. Kadının eşi ise ifadesinin alınması ve adli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDI

Yüzünde boğuşma sonucu tırnak izleri de olduğu belirlenen şüpheli Özgür Aydoğan, emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilmiş, savcılıkta verdiği ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanmıştı.

"ÇATIYA ÇIKTIĞINI FARK ETTİM’’

Olaya ilişkin şüpheli eş Özgür Aydoğan’ın ifadesi ortaya çıktı. Şüphelinin verdiği ifadesinde, eşiyle birlikte Almanya'da yaşadıkları ve iki çocukları bulunduğunu söylediği öğrenildi. Şüphelinin 25 Şubat 2022 tarihinde ticaret ve turizm amaçlı Türkiye'ye geldiklerini olaydan bir gün önce olayın meydana geldiği otele yerleştiklerini söylediği belirtildi. Olay gecesi otele yakın bir barda alkol aldıklarını söyleyen şüpheli Özgür Aydoğan, eşinin alkolün etkisiyle barda olay çıkardığını, bu nedenle saat 01.00 sıralarında otele geri döndüklerini anlattığı kaydedildi. Odalarına çıktıklarında eşinin biraz hava alacağını söyleyerek terasa çıktığını anlatan şüpheli, "Onu merak ettim. Terasa baktığımda göremedim. Daha sonra onun çatıya çıktığını fark ettim. Onu indirmeye çalıştım ancak başarılı olamadım, aşağı düştü" dediği öğrenildi.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık