Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ortaköy'de ahşap metruk binada yangın

Ortaköy'de ahşap metruk binada yangın

Beşiktaş Ortaköy'de 2 katlı ahşap metruk binada yangın çıktı. Alev alev yanan binada bir kadın dumandan etkilenirken, yangın İstanbul'un birçok ilçesinden görüldü. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Ortaköy Mahallesi Bulgurcu Sokak'ta saat 18.20 sıralarında 2 katlı ahşap metruk binada yangın çıktı. Dumanları gören mahalle sakinleri durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Alevler kısa sürede binayı sararken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Alevlerin yan binalara sirayet etmesini engelleyen itfaiye ekipleri, yan binada dumandan etkilenen bir kadını kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yangın itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Yangında binada hasar meydana gelirken, dumandan etkilenen kadın tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı. Öte yandan yangın İstanbul'un birçok ilçesinden görüldü.

Binanın mühürlü olduğunu, arada sırada birilerinin içeri girdiğini söyleyen mahalle muhtarı Yeşim Özer, "Orası vakıflar tarafından mühürlenmiş bir binaydı, metruk bir binaydı. Fakat zaman zaman oraya birileri girip çıkıyorlardı. Yan tarafta da konutlar var. Yani ben ona çok korktum. Mahalleden insanlar değillerdi. Girip çıktıklarını komşularımızdan da duyuyorduk. Aldığımız bilgiye göre yaralı yok. Fakat bir tane yan tarafta oturan yaşlı teyzemiz vardı. Onu da ambulans almış, yani kurtulduğunu ümit ediyoruz. Hastanede şu anda. Hani komşulardan aldığım habere göre yan binalardaki herkes kurtulmuş" diye konuştu. 

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık