Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Mil Akademi Kurs Merkezleri öğrencileri YKS ve LGS'ye hazırlıyor!

Mil Akademi Kurs Merkezleri öğrencileri YKS ve LGS'ye hazırlıyor!

LGS'de Türkiye Birincileri Can Uçtum, Selin Kılınç ve Arda Orak'ta Mil Akademi Kurs Merkezlerinde eğitim alarak başarılarını garantilemiş oldular.

2007 yılından bu yana eğitim alanında Atatürkçü düşünceyi benimseyen kaliteli, yenilikçi ve çağdaş eğitim anlayışıyla başarılarını ispat ederek sürekli olarak kendini geliştiren ve sağlam adımlarla büyüyen MİL Akademi Eğitim Kurumları, 2014 yılıyla 2022 yılları arasında Ataşehir, Batı Ataşehir, Etiler ve Ulus şubelerinde Sevinç Kurs Merkezi olarak faaliyet gösteren kurum eğitim faaliyetlerini yeni adıyla sürdürmeye karar verdi. 2022 yılından itibaren eğitimde başarı yolculuğuna yeni adı Mil Akademi Kurs Merkezleri olarak İstanbul'da başta Ataşehir olmak üzere Beşiktaş ve Kadıköy'de faaliyet göstermeye devam ediyor.

15 yıllık deneyim ve bilgi birikimiyle faaliyet gösteren Mil Akademi Kurs Merkezleri, öğrencilerine başarılı olmaları için büyük destek sağlıyor. Türkiye'nin önemli üniversitelerinden mezun öğretmenleriyle, ortaokul ve lise öğrencilerini LGS, YKS'ye hazırlayan kurum olarak farkını her geçen yıl başarı oranını gün geçtikçe arttırıyor.

Mil Kurs'ta merkezi sınavlara yaklaşımı, ölçme-değerlendirme alanındaki uzmanlığı ve danışman öğretmen-rehberlik birimi işbirliği ile öğrenciye tam destek olması sayesinde akademik sürecin başarı ile sonuçlanmasına olanak tanıyor.

Kurum ayrıca; test formatındaki değişiklikleri ve yenilikleri temel almanın yanısıra öğrencilerin kişisel gelişimlerine paralel olarak öğrenim stratejileri geliştiriyor ve güncellenen etkili öğrenme modellerini takip ediyor.

Kurum ayrıca örnek modeli ile farkını ortaya koyuyor.

Kurum tarafından yapılan tüm sınavlar ölçme değerlendirme yöntemiyle değerlendirilirken, öğrencilere eğitim veren öğretmenlerce öğrencilerde görülen psikolojik, odaklanamama, dikkat dağınıklığı ve sınav fobileri gibi genel durumlarda öğrenciler kurum bünyesindeki rehberlik kuruluna yönlendiriliyor.

Derslerde her öğrencinin bireysel gelişim modeliyle farklı ve güçlü yönlerini geliştirerek var olan potansiyelini en iyi şekilde kullanması için teşvik ediyoruz. Branşlarında uzman ve daha da önemlisi uzmanlığını öğrencisine aktarma yeteneği üstün öğretmenlerle mutlu ve kalıcı bir öğretim sağlayan Mil Kurs Merkezleri, her geçen gün başarıya ulaşmada farklı yolların keşfedildiği modern eğitim sistemini yakından takip ederek sağlıklı bir şekilde hem online hem de yüz yüze derslerde uyguluyor. 4 - 6 - 8 kişilik interaktif sınıflarda yıllık akademik takvime göre anlatılan dersler profesyonel eğitimcilerin empati yeteneğiyle, öğrencilerin ders saatini keyifli bir öğrenme süresi olarak görmesini sağlıyor. Öğrencilerle bire bir özel dersler bilimsel veriler doğrultusunda analitik raporlara göre öğrencinin akademik branş açığını doğru bir şekilde tamamlıyor.

Zorunlu etütlerle belli ortalamanın altında kalan öğrencilere zorunlu özel ders veya sınıf dersi uygulayıp akademil açığı tamamlamasının yanısıra sınırsız soru çözümü saatlerinde öğrencilerimiz sorularını istedikleri zaman istedikleri zamanda öğretmenlerine sorabiliyor. Böylece aktif anında öğrenme sağlanıyor. Öğrenciler belli bir programa göre belli gün ve saatlerde zorunlu kurs programında soru çözümü gerçekleştiriyor. Kamp süreçlarinde üçer günlük periyotlarda biner soru çözerek soru çözme hızımızı yükseltiliyor.

Mil Kurs Merkezlerinin programlarına ulaşmak için tıklayınız.

Ayrıca kurumun resmi web sitesinden ön bilgi almak için tıklayınız.

Sosyal Medya Hesapları

Web Sitesi  l  Twitter  l  Instagram  l  Facebook  l  YouTube

ETİLER MİL AKADEMİ ÖZEL ÖĞRETİM KURSU

ADNAN SAYGIN Caddesi Vişne Çıkmazı Sokak No:1 Kat:1 (Kahve Dünyasının ÜSTÜ) ULUS-İST

0212 287 30 30

 

ULUS MİL AKADEMİ KİŞİSEL GELİŞİM KURSU

ADNAN SAYGUN Caddesi Veişne Çıkmazı Sokak No:1 Kat:1 (Kahve Dünyasının ÜSTÜ) ULUS-İST

0212 287 30 31

 

ATAŞEHİR MİL AKADEMİ KİŞİSEL GELİŞİM KURSU

Atatürk Mahallesi Girne Caddesi No/20 Zenginler İş Merkezi Kat:2 ATAŞEHİR İSTANBUL (Brandium Avm karşısı)

0216 580 97 23

 

BATI ATAŞEHİR MİL AKADEMİ KİŞİSEL GELİŞİM KURSU

Barbaros Mahallesi Halk Caddesi NO:71 Öztanık Plaza C-Blok Kat:2 (Pallaıum Avm Karşısı, Akbank'ın Üstü)

0216 472 29 29

 

BATI ATAŞEHİR MİL AKADEMİ ÖZEL ÖĞRETİM KURSU

Barbaros Mahallesi Halk Caddesi NO:71 Öztanık Plaza C-Blok Kat:1 (Palladıum Avm Karşısı, Akbank'ın Üstü)

0216 315 31 11

 

GÖKTÜRK MİL AKADEMİ KİŞİSEL GELİŞİM KURTU

0212 287 30 30

 

BAĞDAT CADDESİ MİL AKADEMİ KİŞİSEL GELİŞİM KURSU

0216 472 29 29

 

GENEL MÜDÜRLÜK

0212 287 30 30

info@milkurs.com

Haber Videosu


HABERE AİT RESİMLER

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık