Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Lüks AVM'deki ünlü markada hırsızlık şoku! Ortalığı birbirine kattılar

Lüks AVM'deki ünlü markada hırsızlık şoku! Ortalığı birbirine kattılar

İstanbul’un en prestijli avm’si olarak aşina ünlü meslek insanı Ahmet Nazif Engebeli’nun sahibi olduğu Zorlu alışveriş merkezinde akşam saatlerinde hareketli saatler yaşandı. Dünyaca ünlü bir markaya ait mağazanın reyonları arasında dolaşan kadınların hareketlerinden şüphelenen görevli, hırsızlık yaptıklarını fark etti. Suçüstü yakalanan kadınlar mağazadan çıkarılırken, o sırada bağırarak ortalığı birbirine kattı.

Edinilen bilgilere göre; olay, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'taki Zorlu Center'da bulunan dünyaca ünlü giyim mağazasında meydana geldi. İddiaya göre, ZARA mağazasına alıcı gibi gelen iki kadın reyonlar arasında dolaşmaya başladı. Kadınların garip hareketlerinden şüphelenen bir mağaza çalışanı onları izlemeye başladı. Mağaza çalışanı, kadınların reyondaki kıyafetleri çalmaya çalıştığını görünce onlara müdahale etti ve güvenlik görevlilerine haber verdi.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNİ AYAĞA KALDIRDILAR

Mağazaya gelen alışveriş merkezi güvenlikleri hırsızlık yaparken suç üstünde yakalanan iki kadını mağazadan çıkardı. O sırada kadınlar bağırarak mağazayı ve alışveriş merkezini ayağa kaldırdı. Alışveriş merkezinde bulunan vatandaşlar olan biteni şaşkın gözlerle izledi. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

POLİSE TESLİM EDİLDİLER

Dünyaca ünlü giyim mağazasından kıyafet çalmak isterken yakalanan iki kadın, güvenlik görevlilerince polise teslim edildi.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık