Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

02 Mayıs 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

LÖSEV'den Anneler Günü kutlaması!

LÖSEV'den Anneler Günü kutlaması!

Ankara merkezin yanı sıra şubelerinin bulunduğu illerde tedavileri devam eden ve tamamlanan çocukların anneleriyle bir araya gelen LÖSEV, İstanbul’da Anneler Gününü Lazzoni Hotel’de düzenlenen bruch organizasyonu ile kutladı. Keyifli bir gün geçiren anneler brunchın ardından Türkiye'deki çeşitli yapıtların maketlerinin sergilendiği Miniatürk Parkı Gezisi ile moral depoladı.

Edirne, Tekirdağ, Kocaeli, ve Sakarya’da çocuğu kanser tedavisi gören ve hastanede kalarak çocuğuna bakan anneleri de ziyaret eden LÖSEV karşılıksız sevginin vücut bulduğu annelerimizin bu özel günlerinde yalnız olmadıklarını hissettirdi.

Lösemi hastalığını tanıtmak, hastalar ve ailelerine desteklerin yanı sıra lösemili çocukların ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesile ile toplumu bilinçlendirmeyi amaçlayan LÖSEV hastalığın ağır yükü altında ezilen anneleri el üstünde tutup, büyük mücadelelerinde güçlendirmekte ve yıkılmaz kılmaktadır.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık