Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

LÖSEV İstanbul lösemili çocukların hayallerine giden yolu turuncu ışıklarla aydınlattı

LÖSEV İstanbul lösemili çocukların hayallerine giden yolu turuncu ışıklarla aydınlattı

LÖSEV; Lösemiye karşı farkındalık oluşturmak adına bu yıl “İyi ki varsın LÖSEV” mesajıile tüm Türkiye’de etkinliklere eş zamanlı olarak başladı.

LÖSEV'den edinilen bilgilere göre; bundan tam 24 yıl önce tedavi gördüğü hastane odasından haftalarca dışarıya çıkamayan lösemili çocuklar Şirin Babaları Dr. Üstün EZER’den odalarına bir televizyon istedi. Ancak hastane yönetimi bu isteği geri çevirince Dr. Üstün EZER ve arkadaşları LÖSEV’i kurarak çocukları hayallerine kavuşturdu. 8 Kasım 1998’de kurulan LÖSEV, kuruluş gününü 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olarak lösemili çocuklara ve ailelerine armağan etti.

Bu yıl da “İyi ki varsın LÖSEV” mesajı ile farkındalık yaratmayı hedefleyen LÖSEV - Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı hafta boyunca tüm Türkiye’de birbirinden farklı etkinliklerle, çocukluk çağı kanserleri içinde en sıkgörülen lösemiye dikkat çekmeye devam ediyor. Haftanın ve löseminin rengi olan TURUNCU RENGİ ve bir çok farklı etkinlik ile tedavisi süren çocuklara umut aşılanırken, lösemiyle mücadelede bireylere ve topluma düşen görevler vurgulanacak.

TURUNCU ışıklarlahayallere giden yolu aydınlatıyoruz

İstanbul’da köprüler başta olmak üzere Galata kulesi de her yıl olduğu gibi bu yıl Turuncu renge boyandı. Galata kulesi önünde kamuoyu bilinçlendirme çalışması da düzenleyen LÖSEV İstanbul ekibi, iyileşmiş gençler, aileler ve gönüllüler ile birlikte İyi ki Varsın LÖSEV dedi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık