Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Korkunç iddia! Özel hastanede dehşet ve darp karakolluk oldu!

Korkunç iddia! Özel hastanede dehşet ve darp karakolluk oldu!

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre, olay 24 Şubat günü meydana geldi. İş adamı Metin Türkoğlu, Özel Etiler Hastanesi'nin sahibi Prof. Dr. A. Ç. ile 27 Nisan 2022 tarihinde 1 adet dondurarak kurutma makinesi satışı için anlaşma yaptı. İddiaya göre 2 milyona anlaşan taraflar sözleşmeye göre 40 gün içerisinde tüm ödemeyi yapacak Metin Türkoğlu'da cihazı A. Ç'ye teslim edecekti.

10 AY MAKİNENİN PARASINI ÖDEMEDİ

Yaklaşık 10 ay sonra 350 bin liralık ödeme yapan A. Ç., Metin Türkoğlu'nun avukatı Erdost Balcı'yı arayarak cihazı almak istediklerini ve bu konuda yeniden anlaşma yapmak istediklerini söyledi. Erdost Balcı, müvekkilini arayarak durumu aktarınca Türkoğlu yeniden anlaşma yapmak için Ç'nin hastanesine gitti.

HASTANEYE ÇAĞIRDI, İŞ ADAMINA SALDIRDI

Olay günü hastaneye giden iş adamı A. Ç.'nin yanına gitti. İddiaya göre A.Ç. makineyi almak istediğini söyleyince Metin Türkoğlu ödemeyi yapması halinde alabileceğini söyledi.

A.Ç., aldığı cevaba sinirlenerek, 'Sen makineyi getir ben parasını veririm. Ben sana zaten para ödedim' diye konuştu.

Türkoğlu ise ne kadar ödediğinin bankada belli olduğunu söyleyince Ç., 'Hayır ben sana elden de para verdim' diyerek saldırmaya başladı.

3 SAAT BOYUNCA DAYAK ATTILAR

A. Ç. ve asistanı tarafından darp edilmeye başlayan iş adamı odadan kaçmaya çalıştı ancak hastane çalışanlarıyla karşılaştı. Telefonu alınarak tekrar odaya götürülen Metin Türkoğlu aldığı darbeler sonrası kanlar içerisinde kaldı. Yaklaşık 3 saat boyunca darp edilen iş adamına yine iddiaya göre hastane görevlileri pansumanda bulundu.

4 MİLYONLUK SENETE ZORLA İMZA ATTIRDILAR

A. Ç'nin avukatı Yunus Emre Sadioğlu'nun da şahit olduğu belirtilen darp olayınca Metin Türkoğlu'nun kendisine, 'Sen hukukçucun nasıl böyle birşeye göz yumuyorsun' dediğinde, 'Sen bunu hakettin oğlum' cevabını aldı.

A. Ç. ve yanındakiler iş adamına senet getirerek imza atması şartıyla serbest kalabileceğini aksi takdirde öldüreceklerini söyledi. Karanlık odada 4 milyonluk senete imza atan Türkoğlu daha sonra serbest bırakıldı.

DOKTOR VE EKİBİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Canını kurtaran iş adamı karakola giderek yaşadıklarını anlattı. Emniyette ifade veren Türkoğlu hastane çalışanlarının yaşadıklarına şahit olduğunu saatlerce alıkonularak darp edildiğini ve zorla senet imzalattıklarını anlattı.

Hastanede tedavi altına alınan iş adamının gözünde ve dudağında patlama olduğunu, bir gözünde görme kaybı yaşandığını raporladı. Şikayet üzerine A. Ç. ve personelleri hakkında soruşturma başlatıldı.

Kaynaklar:

Özel hastanede iş adamına dehşet! 3 saat boyunca dövdü, zorla senet imzalattı (HALK TV)

Hastane sahibinden iş adamına kâbus dolu 3 saat! Darp edip zorla senet imzalattılar (SABAH)

Darp edip zorla senet imzalattılar (SABAH)

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık