Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kaza yapan sürücü önce ağladı, sonra kavga etti

Kaza yapan sürücü önce ağladı, sonra kavga etti

Beşiktaş'ta sabaha karşı kazaya karışan lüks otomobil alevler içinde kaldı. Aracının yandığını görünce sinir krizi geçiren ve ağlamaya başlayan Caner Gül, daha sonra ise çarptığı diğer araçtakilerle kavgaya tutuştu. Edinilen bilgilere göre; ilçede hareketli anların yaşanmasına neden olan olay, 04.30 sıralarında Çırağan Caddesi üzerinde meydana geldi. Cihan Gül’ün kullandığı lüks otomobil, Ortaköy’den Beşiktaş istikametine gittiği sırada Çırağan Sarayı önünde Berk Menteş’in kullandığı hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araç da kontrolden çıkarak duvara ve kaldırıma çarptı. Kazadan sonra Cihan Gül'ün kullandığı otomobil alev alarak yanmaya başladı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yanan otomobil, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Kazada ölen ya da yaralanan kimse olmazken, yanan otomobil kullanılamaz hale geldi.

SÜRÜCÜ ÖNCE AĞLADI SONRA KAVGA ETTİ

Kaza sonrasında yanan otomobilin sürücüsü Cihan Gül, “Arabam yanıyor" diyerek ağladı. Ağlayan genci polis ekipleri ile arkadaşları sakinleştirdi. Polis ekiplerinin kazayla ilgili çalışma yaptığı sırada, hafif ticari araçtakilerle Cihan Gül arasında kavga çıktı. Polis ekipleri tarafları güçlükle ayırdı. Kullanılmaz hale gelen araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı. 

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık