Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İstanbullulara ücretsiz internet hizmeti: İBB Wİ-Fİ İSTANBUL SENİN

İstanbullulara ücretsiz internet hizmeti: İBB Wİ-Fİ İSTANBUL SENİN

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) hizmetlerine kolayca ulaşılmasını sağlayan süper uygulama ‘İstanbul Senin’, İBB Wi-Fi  hizmetinin giriş noktası olacak. İBB'den edinilen bilgilere göre; İBB Wi-Fi ücretsiz mobil internet, cep telefonundan internete bağlananlar için sadece İstanbul Senin mobil uygulaması üzerinden kullanılabilecek. İstanbullular her geçen gün yaygınlaşan İBB Wi-Fi noktalarından uygulamayı kullanarak kolayca internete erişebilecek. Ücretsiz, güvenli ve hızlı internet meydan, cadde, park, bahçe, spor alanları, kültür merkezleri, sosyal tesisler, üniversite, hastane, toplu taşıma araçları ve daha birçok kamusal alanda kullanmak isteyen herkesin hizmetinde olacak.

BAĞLANMAK ÇOK KOLAY

Ücretsiz Wi-Fi hizmetinden faydalanmak için İstanbullular, İBB Wi-Fi karşılama ekranından ‘İstanbul Senin’ süper uygulamasını telefonlarına indirmeleri ve kayıt olmaları yeterli olacak.

‘İstanbul Senin’i daha önceden indirmiş olan kullanıcılar ise İBB Wi-Fi mini uygulamasını açıp, konum izni vererek bulundukları yere en yakın İBB Wi-Fi bağlantı noktalarını harita üzerinde görebilirler. En yakın İBB Wi-Fi bağlantı noktalarını harita üzerinde görebilecek ve ek bir bilgi ya da şifre girmeden tek tıkla bu hizmete bağlanabilecekler. Ayrıca kullanıcılar kalan kota bilgilerini de anlık olarak takip edebilecekler.

21 TEMMUZ’DAN İTİBAREN SADECE İSTANBUL SENİN’DE

İstanbulluların kullanımına sunulan ve 5 milyon kullanıcı sayısını aşan İBB Wi-Fi, halen tüm kullanıcılara aylık 30 GB kota ile hizmet veriyor. Yeni uygulama ile İBB Wi-Fi hizmetine sadece İstanbul Senin uygulaması üzerinden erişiminin başlayacağı 21 Temmuz’dan itibaren ilk 3 ay boyunca, vatandaşların dilediği gibi kullanabileceği 60 GB’lik bir kullanım hakkı bulunacak.

TÜM UYGULAMA MAĞAZALARINDA

İstanbullular, iOS App Store, Google Play Store ve Huawei App Galery üzerinden İstanbul Senin’i indirip, kişisel bilgilerini girerek ücretsiz olarak üyeliklerini gerçekleştirebiliyor. Üyelik sonrası 9.563 noktada 60 GB’lık kota ile İBB Wi-Fi hizmetinden faydalanma imkanına kavuşuyorlar.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık