Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İstanbul'da Beşiktaş dahil beş ilçeyi soyan hırsızlar yakalandı!

İstanbul'da Beşiktaş dahil beş ilçeyi soyan hırsızlar yakalandı!

İstanbul’da çok sayıda eve girerek hırsızlık yaptıkları tespit edilen iki kadın hırsız polis ekipleri tarafından yakalandı. Edinilen bilgilere göre; şüphelilerin suç ortaklarıyla birlikte bir otoparka gelip dairelere çıkarak hırsızlık yaptıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı.  Yakalanan şüphelilerden birinin 22 yıl diğerinin ise 4 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezaları olduğu ortaya çıktı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda hırsızlık sırasında kendilerini kamufle etmekte kullandıkları peruk ve gözlüklerle, sahte ikiz plakalar ele geçirildi. 

HIRSIZLARI GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından Çekmeköy, Beykoz, Maltepe, Beşiktaş ve Kadıköy ilçelerinde birbiri ardına meydana gelen hırsızlık olayları üzerine soruşturma başlatıldı. Polis yaptığı çalışmada şüphelilerin gerçekleştirdikleri bazı olaylarda güvenlik kameraları tarafından görüntülendiklerini tespit etti. Görüntülerde çalıntı  bir otomobille binanın otoparkına gelen şüphelilerin, yukarıdaki katlara çıkarak dairelerden hırsızlık yaptıkları ardından çaldıklarıeşyalarla otoparktan kaçtıkları görüldü.

KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZALARI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kimliği tespit edilen şüphelilerden Güldeste Y.(52) ile Melek Y.'yi (45) Ümraniye’de düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. Şüphelilerden Güldeste Y.'nin hakkında 22 yıl kesinleşmiş hapis cezası, 7 ayrı dosyadan aranması olduğu tespit edildi. Diğer şüpheli Melek Y.’nin ise hakkında 4 yıl 6 ay hapis cezası ile 11 adet yakalama kararı bulunduğu ortaya çıktı.

KILIK DEĞİŞTİRMEK İÇİN PERUK KULLANIYORLARMIŞ

Polis soruşturması sonucu 6 ayrı evden hırsızlık, resmi belgede sahtecilik suçlarını işledikleri tespit edilen şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, kılık değiştirmek için kullandıkları peruk ve gözlükler ile sahte ikiz plakalar ele geçirildi. Şüphelilerin kullandığı çalıntı otomobil bulunarak sahibine teslim edilirken, yetkililer olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü belirtti. 

Kaynak:

Peruk Ve Gözlükle Kendilerini Kamufle Eden Hırsızlar Yakalandı (AKILLI GÜMDEM)

Kendilerini kamufle etmek için peruk ve gözlük kullanmışlar (MİLLİYET)

Peruk ve gözlükle kendilerini kamufle eden hırsızlar yakalandı (SON GELİŞME)

Peruk ve gözlükle kendilerini kamufle ediyorlardı: Hırsızlar yakalandı (CUMHURİYET)

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık