Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İranlı iş adamını kaçırarak 2 milyon TL fidye istemişlerdi! Zanlılar yakalandı

İranlı iş adamını kaçırarak 2 milyon TL fidye istemişlerdi! Zanlılar yakalandı

Beşiktaş'ta 7 şahıs İranlı iş adamını kaçırarak 2 milyon TL fidye istedi. İş adamı polis ekiplerince kurtarılırken, 7 gaspçı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre; olay, 26 Şubat günü Beşiktaş Etiler'de sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, İranlı iş adamı Ali S.'nin akrabası polisi arayarak amcasının kaçırıldığını ve 2 milyon TL fidye istendiğini söyledi. Gasp Büro Amirliği ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, kameraları inceleyerek Ali S.'nin en son yanında görünen iki arkadaşı Kambız G. ve Hakan T. gözaltına alındı. Şahısların sorgusunda Ali S. ile kendilerinin de kaçırıldığını ancak şüphelilerin bir süre sonra ikisini yolda bıraktıklarını söyledi. Polis ekiplerinin çalışmaların devamında 7 şahsın, taksi ile giden 3 arkadaşı takip ettikleri ve araçtan indikleri sırada zorla kendi araçlarına bindirip kaçırdıkları tespit etti. Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından 28 Şubat tarihinde düzenlenen operasyonda kaçırılan işadamı kurtarıldı onu kaçıran 7 şüpheli ise polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen, İbrahim P. (31), İkram P.(19), İslam P.(22), Emrah Ö.(28), Mustafa Ç.A.(27), Serhat A.(27), Olcay Ö.adliyeye sevk edildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık