Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İBB'den Çırağan Caddesi'ne 100'ün üzerinde yeni ağaç

İBB'den Çırağan Caddesi'ne 100'ün üzerinde yeni ağaç

Beşiktaş'ta Çırağan Caddesi'nde yol boyunca uzanan çınar ağaçlarından 112 tanesi kansere yakalandıkları gerekçesiyle köklerinden kesilmişti. Dolmabahçe yolunda da 3 tane ağaç kesilmişti. Ağaçların kesilmesi bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılanırken, İBB caddeye ağaçların hastalık nedeniyle kesildiğinin belirtildiği bir pankart asmıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden konuyla ilgili bugün bir açıklama yapıldı. Twitter hesabında yapılan paylaşımda, "Beşiktaş’taki kanserli, gövdesi kurumuş, içi çürümüş, tedavi edilmez durumdaki devrilme tehlikesi olan ağaçların yerine yenilerini dikiyoruz. Hastalığın sağlıklı ağaçlara sıçramasını engelliyoruz. Bölgeye 100'ün üzerinde yeni ağaç dikiyoruz." ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da, Twitter hesabından geçtiğimiz hafta tartışma konusu olan ağaçların kesilmesiyle ilgili bilgilendirmede bulundu. "Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleriyle İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı resmi hesabının yaptığı açıklamayı paylaştı. Paylaşımda aşağıdaki ifadeler yer aldı:

"Çırağan ve Dolmabahçe Çınarlarına Ne Oldu? Çınar Kanseri Nedir? Çınar Kanseri Nasıl Tespit Edilir? Çınar Ağaçları Ne Zamandır Hasta? Hastalık Nasıl Yayılır?"

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık