Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Hereda San Pablo Burgos - Beşiktaş Icrypex: 82-74

Hereda San Pablo Burgos - Beşiktaş Icrypex: 82-74

Beşiktaş Icrypex Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi H grubu ilk maçında İspanyol ekibi Hereda San Pablo Burgos ile 4 Ekim Pazartesi günü saat 21.30’da Pabellon Multiusos Coliseum Burgos’da karşılaştı. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar maça; Jordan Bone, Josh Reaves, Trevon Bluiett, Dedric Lawson ve Furkan Haltalı beşiyle başladı.

Potanın Kartalları, temponun yüksek olduğu ilk çeyreği 21-20 geride geçti. İkinci çeyrek dengeli bir oyuna sahne oldu. Siyah-beyazlılar, rakibinin 23 sayısına aynı şekilde karşılık verdi ve soyunma odasına 44-43 geride girdi.

Üçüncü çeyrek, ilk iki çeyreğe nispeten düşük tempoda geçti. Bu bölümde rakibine bir sayılık üstünlük sağlayan Beşiktaş Icrypex, final periyoduna 58-58 eşitlikle gitti. Müsabakanın son çeyreği büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Oyunun son iki dakikasına kadar başa baş bir mücadele sergileyen Beşiktaş Icrypex Takımı, kalan sürede hücumda zorlanınca salondan 82-74 mağlup ayrıldı.

Maçtaki en skorer oyuncu 20 sayı kaydeden Jordan Bone olurken, onu 15 sayıyla Rondae Hollis-Jefferson ve 14 sayıyla Joshua Reaves takip etti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık