Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Genç oyuncu apartmanın 4. katından düşerek hayatını kaybetti!

Genç oyuncu apartmanın 4. katından düşerek hayatını kaybetti!

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde apartın 4. katından düşmesi sonucu hayatını kaybeden genç oyuncu Mustafa Noyan Arat, Kocaeli'de toprağa verildi.

Edinilen bilgilere göre; Kocaeli'nin Derince ilçesinde ikamet eden Mustafa Noyan Arat (33) İstanbul Beşiktaş'ta kaldığı apartın 4. katındaki pencereden düşerek yaşamını yitirdi. Mühendislik mezunu olan Arat, çeşitli film ve tiyatrolarda oyunculuk yapıyordu. Arat Reflectıon isimli yerli ve yabancı dilde çekilen ödüllü filmle tanınmıştı. Bekar olan genç oyuncunun şüpheli ölümü ile ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi. Arat'ın cenazesi bugün Derince Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Derince Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Tiyatroya lise yıllarında başlayan ve 2012 yılında İTÜ Çevre Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Arat İTÜ Sahnesi'nde 6 sene boyunca oyunculuk, yönetmenlik ve prodüksiyonluk yaptı . 2013 yılında Kadir Has Üniversitesi'nde oyunculuk üzerine yüksek lisans programına başlayan ve 2015 yılında mezun olan Arat, 2013 yılından bu yana profesyonel olarak oyunculuk yapıyordu.

Kaynak:

Genç Oyuncu Mustafa Noyan Arat'ın Ölümü (SonDakika.com)

Genç oyuncu Mustafa Noyan Arat'ın şüpheli ölümü (Sabah)

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık