Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Etiler'de otomobil hırsızlığı! Şüpheliler yakalandı

Etiler'de otomobil hırsızlığı! Şüpheliler yakalandı

Etiler'de park halindeki bir otomobilin camını kırarak içinde bulunan çantanın çalınmasıyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Kuryelik yaptığı öğrenilen şüpheli olaydan sonra motosikletle kaçarken panikleyerek düştü. Edinilen bilgilere göre; Etiler Gülerdi sokakta 1 Eylül'de M.K.?ya ait otomobilin camını kıran bir şüpheli, içinde tablet bilgisayar ve resmi evraklar bulunan çantayı çalarak kaçtı. Mağdurun şikayeti üzerine polis tarafından soruşturma açıldı. Yapılan çalışmalarda şüphelinin bir motosikletle olay yerine geldiği, hırsızlığı yaptıktan sonra aynı motosikletle kaçtığı belirlendi. Şüphelinin kaçarken motosikletiyle düştüğü anları da güvenlik kameraları görüntüledi. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kimliğini tespit ettikleri şüpheliyi yakalamak için Fatih'te operasyon yapıldı. Polis olayı gerçekleştiren M.D. adlı şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin evinde yapılan aramada 44 adet telefon, tablet bilgisayar, laptop bilgisayar ile 8 bin 980 lira para ele geçirildi. Öte yandan aynı olayla ilgili şüpheli S.E.(44) de gözaltına alındı.

Polis soruşturması sonucu kuryelik yaptığı ve daha önceden 9 suç kaydı olduğu tespit edilen M.D.?nın ayrıca Fatih'te yankesicilik ile Bağcılar'da kapkaç gerçekleştirdiği belirlendi. Diğer şüpheli S.E.?nin ise otodan hırsızlık suçlamasıyla arandığı tespit edildi.

Şüpheliler işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden S.E. tutuklanarak cezaevine gönderilirken M.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: SonDakika.com

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık