Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un Beşiktaş Arnavutköy’deki iki dairesi icradan satıldı

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un Beşiktaş Arnavutköy’deki iki dairesi icradan satıldı

İcra ihalesi dosyasına göre, alacaklı konumdaki bir kamu bankası, ‘dolandırıcılık’ iddiası ile yargılanan Uğur Akkuş’a yönelik alacağının tahsili için harekete geçti. Bankanın borçlu listesinde Uğur Akkuş’un eski yöneticisi olduğu C. Uluslararası Nakliyat ile yine Akkuş’a ait AS Uluslararası Gayrimenkul şirketi yer aldı. Söz konusu krediye, Akkuş'un da şahsi kefaleti de söz konusuydu.

Cumhuriyet'ten edinilen bilgilere göre;  banka, 4 milyon 514 bin 398 liralık alacağının tahsili için Akkuş’a ait Beşiktaş Arnavutköy’de bulunan üç dairenin icradan satışını talep etti. İstanbul Gayrimenkul İcra Müdürlüğünce yürütülen icra ihalesinin geçen ay tamamlandığı anlaşıldı. Müdürlük, aynı binada bulunan ve muhammen bedeli 25 milyonu aşan üç daireyi icradan satışa koydu.

İKİ DAİRE İCRADAN SATILDI

Yapılan ihalede iki daire el değiştirdi. Söz konusu iki dairenin satış tutarı, bankanın alacağını karşıladığı için 3’üncü dairenin satışının yapılmadığı öğrenildi.

KUVEYTLİ YATIRIMCILAR DAVA AÇMIŞTI

Öte yandan, Uğur Akkuş’un da aralarında olduğu 7 kişi Kuveytli yatırımcıları 20 milyon dolar dolandırdıkları iddiası ile İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmışlardı. Geçen yılın sonunda görülen davada Akkuş 8 yıl 4 ay hapis cezası almıştı.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık