Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

CHP'nin seçim çadırına saldırı, yakalandı!

CHP'nin seçim çadırına saldırı, yakalandı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri inceleme başlattı.

Edinilen bilgilere göre; CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, saldırıyla ilgili sosyal medya hesabından "Bu ve benzeri provokasyonlar bizim güzel günlerin gelişine olan inancımızı azaltmaz, demokrasiyi içine sindiremeyen, ülkemizi ve milletimizi kutuplaştırma girdabına sokmak isteyen bazı çevrelere fırsat vermeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcısı Cem Özçelik de saldırıya tepki gösterdi. Özçelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Beşiktaş Ortaköy'deki seçim çadırımız bu sabah 06.30 sularında alçak provokatörler tarafından ateşe verilmiş. Bu saldırı girişimleri bize vız gelir! Coşkun akan bir su gibiyiz, önümüzde durmaya gücünüz yetmeyecek" dedi. 

Saldırgan yakalandı, İlçe Başkanı açıklama yaptı

CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Alican Şen, "Sabah saatlerinde Ortaköy’deki seçim çadırımıza yönelik saldırıyı gerçekleştiren saldırganı, süreci hassas şekilde takip ederek, yakalayan Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum.

Bugün sabah erken saatlerde Ortaköy’de bulunan seçim çalışma çadırımız alçakça bir saldırıya uğradı. Bu tarz provakasyonlar ülkemize baharın gelişini engelleyemeyecek. Sağduyu ile hareket ederek, çalışmalarına devam eden tüm örgütümüze teşekkürler." dedi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da, "Bu sabah Ortaköy’de seçim çadırımıza düzenlenen saldırıda süreci yakından takip ederek saldırganları yakalayan ve adalete teslim eden Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğümüze özverili çalışmasından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Kaymakamlıktan açıklama

Beşiktaş Kaymakamlığı, olayla ilgili kamuoyuna aşağıdaki açıklamada bulundu:

"İlçemiz Ortaköy Mahallesinde kurulan CHP Seçim Standında sabah saatlerinde çıkan küçük çaplı yangınla ilgili çalışmalar neticesinde, olayla ilgisi olduğu değerlendirilen (M.C.) isimli şüpheli şahıs yakalanmıştır.

Yapılan arşiv incelemesinde, şüphelinin çeşitli suçlardan kaydı bulunduğu anlaşılmıştır.

Konuya ilişkin tahkikat devam etmektedir."

 

Kaynak:

CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı: Seçim çadırımız ateşe verildi (SOL)

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık