Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Burak Sergen'den uzaklaştırma kararı! Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade veren Nihan Ünsal isyan etti!

Burak Sergen'den uzaklaştırma kararı! Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade veren Nihan Ünsal isyan etti!

Nisan 2021'de koronavirüse yakalanan; 15 gün entübe edilen, 45 gün hastanede tedavi gören Burak Sergen, taburcu olduktan sonra 3 Haziran 2021 tarihinde kendisinden 28 yaş küçük Nihan Ünsal ile nikâh masasına oturmuştu. Milliyet'ten edinilen bilgilere göre; çift, Ekim 2021'de ihanet iddiasıyla ayrılmıştı. 61 yaşındaki oyuncu, yazılı ve görsel basına yansıyan haberler ve görüntüler üzerine boşanma davası açmıştı.

"İHANET OLAYI DOĞRU"

Ünsal’ın, İzmirli bir iş insanıyla yaşadığı ilişkinin fotoğraflarla kanıtlandığı iddialar arasında yer almıştı. Sergen'in menajerlik şirketi, "Burak Bey kenara çekildi ve olanları izliyor. İhanet olayı doğru ki dava açıyor. Boşanma olayı da doğru" açıklamasını yapmıştı.

"ÇOCUĞU İLE TANIŞTIRACAK KADAR CİDDİ BİR İLİŞKİ"

Nihan Ünsal ise kısa süre önce yeni bir aşka yelken açan Sergen hakkında "çocuğu ile tanıştıracak kadar ciddi bir ilişkisi olduğunu" öne sürerek karşı boşanma davası açmıştı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI!

Karşılıklı hamleler sonrası ikili birbirine adeta düşman kesildi. Nihan Ünsal'ın İstanbul’a geldiğini öğrenen Burak Sergen, geçtiğimiz günlerde soluğu karakolda aldı ve boşanma aşamasında olan eşine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Büro’da uzaklaştırma kararı aldırdı.

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık