Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

02 Mayıs 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Boğaziçi Üniversitesi zorla taşıdı! Hayvanların yeni barınma alanı da tehlikede! Mahalle sakininden BUPaws barınağına dava!

Boğaziçi Üniversitesi zorla taşıdı! Hayvanların yeni barınma alanı da tehlikede! Mahalle sakininden BUPaws barınağına dava!

Üniversitede 26 Mart tarihinde yerleşke içerisindeki köpeklerin başka bir yere gönderilmesine gönüllüler tepki göstermiş, güvenlik ile aralarında arbede yaşanmıştı. Beşiktaş'taki Ayşe Sultan Korusu'ndaki yeni barınakta gerekli şartların sağlanmaması ve yurttaşların köpeklerden rahatsız olması nedeniyle tartışmalar sürmüştü.

Cumhuriyet'ten edinilen bilgilere göre; Hayat Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği‘nin avukatı Gülsaniye Ekmekçi, süreci şu ifadelerle özetledi:

“Ayşe Sultan Korusu sakinleri, üniversite yönetimi ile görüşerek barınaktan rahatsızlık duyduklarını dile getirdi. Barınağın taşınmasını istediler fakat üniversite yönetimi uzlaşmaya yanaşmadı. Aldığımız bilgiye göre üniversite yönetimine ve bizlere bir tazminat davası açmayı planlıyorlarmış. Bu davanın muhatabı dernek olmamalı çünkü üniversiteyi dernek yönetmiyor ve taşınma kararını da alan rektörlüktür.” 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık