Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bıçak zoruyla ATM’ye götürüp para çektirdiler

Bıçak zoruyla ATM’ye götürüp para çektirdiler

İstanbul’da iki gaspçı, bir genci bankamatiğe götürüp zorla parasını çaldı. Hırsızlar, gencin cep telefonunu da çalıp, olay yerinden uzaklaştı. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş’a bağlı Sinanpaşa Mahallesi’nde geçtiğimiz aylarda sabaha karşı yaşanan olayda Bener T. isimli bir genç, sabah saatlerinde evine gitmek üzere elektrikli scooter ile caddede seyretmeye başladı.

O esnada motosikletle yanına yaklaşan iki kişi, onu sıkıştırarak yere düşürdü. Gence bıçak doğrultan iki gaspçı, cep telefonunu çaldı. Sonrasında Bener T.’yi motosikletine bindirerek bankamatiğe götüren hırsızlar, bıçak zoruyla 2 bin lira parasını da çektirerek gasp etti.

Para ve telefonu alan iki hırsız ardından motosiklete binerek gözden kayboldu.

HIRSIZLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Olayın ardından görgü şahidi Zekeriya N.‘nin ihbarı üzerine Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği polisleri harekete geçti. Polis ekipleri, mağdur Bener T. ile görgü şahidinin ifadesini başvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Yapılan çalışmalar sonucunda bıçak doğrultan şahsın emniyette 2 adet suç kaydı bulunan Mustafa D., diğerinin ise 5 adet suç kaydı bulunan Emircan Ç. olduğunu tespit etti.

Devam eden çalışmalarda Mustafa D., Bahçelievler’deki evinde, Emircan Ç. ise Gaziosmanpaşa’da yakalandı. Gözaltına alınan hırsızlardan Mustafa D.’nin ifadesinde, olay esnasında alkollü olduğunu, cep telefonunu ve bankamatikten parayı kendisinin gasp ettiğini, çaldığı telefonu ise Fatih Aksaray’da tanımadığı bir kişiye sattığını söylediği öğrenildi.

BIÇAKLI GASPÇI TUTUKLANDI

Emniyette işlemelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Mustafa D., çıkarıldığı mahkemece gasp suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emircan Ç. ise emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık