Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'taki silahlı kavgaya ilişkin 1 kişi daha tutuklandı

Beşiktaş'taki silahlı kavgaya ilişkin 1 kişi daha tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 8 Eylül'de Ortaköy Mahallesi'ndeki bir gece kulübünün çalışanları ile mekana girmek isteyen biri kadın 3 kişi arasında yaşanan kavgaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 5 kişiyi daha gözaltına aldı.

SonDakika'dan edinilen bilgilere göre; şüphelilerin önceki gün mağdurların şikayeti üzerine başlatılan çalışma sırasında gözaltına alındığı öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 kişiden E.S'nin tutuklandığı, F.A, M.G. ve M.B. hakkında adli kontrol hükümleri uygulandığı, B.S'ninse adli makamlarca serbest bırakıldığı belirtildi.

OLAY

8 Eylül günü Ortaköy Mahallesi'ndeki bir gece kulübünde eğlenen biri kadın 3 kişi, fazla alkolün etkisiyle dışarıya çıkartılmış, tekrar içeriye girmek istedikleri sırada da görevlilerle tartışmaya başlamıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine 3 kişi, işletme çalışanları tarafından darbedilmiş, bu anlar güvenlik kamerası tarafından da kaydedilmişti.

Aynı gecenin ilerleyen saatlerinde kavganın yaşandığı yere gelen motosikletli 4 şüpheli, işletme çalışanlarına silahla ateş etmişti.

Beşiktaş Kaymakamlığından yapılan açıklamada, silahlı kavga sırasında 4 kişinin yaralandığı, silah kullandığı tespit edilen ve yakalanan 5 kişinin de tutuklandığı bildirilmişti.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık