Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta zincirleme kaza! Araçlar birbirine girdi

Beşiktaş'ta zincirleme kaza! Araçlar birbirine girdi

İstanbul Beşiktaş’ta 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada yaralanan 2 kişi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazaya sebebiyet veren lüks otomobilinin şoförü ise kaza yerinden kaçtı. Kaza nedeniyle Sarıyer istikametinde yoğun trafik oluştu.

Edinilen bilgilere göre; İstanbul Beşiktaş'ta 7 aracın karıştığı zincirleme kazada cadde savaş alanına dönerken, aşırı hızlı olduğu için kazaya yol açtığı iddia edilen lüks otomobilin sürücüsü kayıplara karıştı. Kazada, 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 00.00 sıralarında Yıldız Mahallesi, Barbaros Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen ve aşırı hızlı olduğu belirtilen 34 NGZ 97 plakalı lüks otomobil, Yıldız Kavşağı Levent istikametinde aynı yönde seyreden 34 TDH 07 plakalı taksiye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan taksi ve lüks otomobil, aynı istikamette seyir halindeki 5 aracın daha kaza yapmasına neden oldu.

LÜKS OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ KAYIPLARA KARIŞTI

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı çalışmalarda, zincirleme kazaya neden olduğu iddia edilen 34 NGZ 97 plakalı lüks otomobilin sürücüsü bulunamadı. Polis olay yerinden kaçtığı belirlenen sürücünün bulunması için çalışma başlattı.

TAKSİ SÜRÜCÜSÜ ARAÇTA SIKIŞTI

Lüks otomobilin çarptığı taksi, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu önünde bulunan araçlara çarptıktan sonra takla attı. Taksi sürücüsü araçta sıkışırken, olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmalarının ardından sıkıştığı yerden kurtarıldı. 7 aracın karıştığı kazada taksi sürücüsüyle birlikte 2 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

GÖRGÜ TANIĞI YAŞANANLARI ANLATTI

Kazadan son anda kurtulan taksi sürücüsü yaşananları anlattı. 34 NGZ 97 plakalı lüks otomobilin aşırı hızlı olduğunu belirten ve kazayı kıl payı hafif şekilde atlatan ticari taksi şoförü, Erdem H. "Barbaros'tan yukarı doğru çıkarken BMW'nin sürücüsü çok hızlı geliyordu. Yani normal bir hız değildi. Baktım bana çarpacak ben kendimi sola kırarak kurtardım. Beni geçti yolda çimenlerden biriken su birikintisine girdi. Duramadı. Kayarak ticari taksiye vurdu. Araca takla attırdı. Sonra diğer 4-5 aracın kaza yapmasına sebebiyet oldu. Tüm kazanın sorumlusu BMW'nin sürücüsüdür. Benim aracımda bir yolcu vardı. Bir anlık refleksle ben kendimi kurtardım" şeklinde konuştu.

Kazada takla atan taksi sürücünü merak ettiğini söyleyen Erdem H, "Ticari taksinin sürücüsünü merak ettim. Çok zor durumdaydı. Takla atmıştı. Çıkardılar mı çıkarmadılar mı diye? Çok şükür çıkarmışlar. İyi durumdaymış. İnşallah araçlardaki insanlarda bir şey yoktur. Çok kötü bir kazaydı. Otobanda gidersin bu hızda ancak. Galiba o kendini öldürtmek istedi. Diğer insanlarında sebebine girdi" dedi.

YOLCULAR ŞOKA GİRDİ

Araçta bulunan yolcuların şoka girdiğini söyleyen Erdem H., "Yolcular da şoka girdi. Araçtan indirdim 10-15 dakika oturtturdum. Su falan verdim. Biraz kendilerine gelince ben onları gönderdim" diye ifade etti.

KAZA NEDENİYLE TRAFİK YOĞUNLUĞU YAŞANDI

Kaza nedeniyle Barbaros Bulvarı, Levent istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı. Polis ekipleri tarafından tek şeritten kontrollü olarak sağlanan trafik, kazaya karışan araçların çekicilerle olay yerinden kaldırılmasının ardından tekrar normale döndü.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık