Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta restorasyon halindeki çöken yalıdaki stajyer mimar toprağa verildi

Beşiktaş'ta restorasyon halindeki çöken yalıdaki stajyer mimar toprağa verildi

Beşiktaş'ta restorasyon halindeki 3 katlı yol yalısında meydana gelen kısmi çökmede hayatını kaybeden Atilla Aydın'ın cenazesi, memleketi Trabzon'da defnedildi. Aydın, göçük altından ağır yaralı çıkarılmış ancak hastanede yaşamını yitirmişti. Cenaze törenine ailesi ve yakınları katıldı. Aydın'ın stajyer mimar olduğu belirtildi.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş'ta restorasyon halindeki 3 katlı yol yalısında meydana gelen kısmi çökmede göçük altında kalarak hayatını kaybeden Atilla Aydın'ın cenazesi, memleketi Trabzon'da toprağa verildi.

Kuruçeşme Mahallesi Arnavutköy Kuruçeşme Caddesi'nde restorasyon çalışması yürütülen 3 katlı yol yalısının henüz belirlenemeyen nedenle bir kısmının çökmesi sonucu göçük altından ağır yaralı çıkartılan 22 yaşındaki Aydın, tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitirdi.

İstanbul'dan memleketi Trabzon'a getirilen Aydın'ın cenazesi, Çarşıbaşı ilçesi Merkez Eski Camisinde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Burunbaşı Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Aydın'ın aile ve yakınları katıldı.

Aydın'ın stajyer mimar olduğu öğrenildi.

Beşiktaş Kuruçeşme Caddesi'nde dün restorasyon halindeki 3 katlı yol yalısında meydana gelen kısmi çökme sonucu göçük altında kalan Atilla Aydın hayatını kaybetmiş, Dursun Bayar çevredekilerin yardımıyla kurtarılmıştı.

Mimarın diploma detayı kahretti

İstanbul'da restorasyon çalışması yapılan 4 katlı Oygur Yalısı'nda meydana gelen göçüğün altında kalarak hayatını kaybeden mimar Atilla Aydın (22), memleketi Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde toprağa verildi. Aydın'ın diplomasını yeni aldığı öğrenildi.

Olay, Beşiktaş Kuruçeşme Caddesi üzerinde meydana geldi. 6 aydır restorasyon çalışması yapılan 'yol yalısı' olarak da bilinen 4 katlı Oygur Yalısı'nın bir bölümü belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Binada çalışan 4 kişiden mimar Atilla Aydın ile bir işçi göçük altında kaldı. Arkadaşları ve çevredeki vatandaşların yardımıyla işçi hafif yaralı olarak kurtarılırken; mimar Atilla Aydın 1;5 saat sonra AFAD ve itfaiye ekiplerince göçükten ağır yaralı olarak çıkarıldı. Sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilen Aydın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İstanbul Beykent Üniversitesi İç Mimarlık ve Mimari Restorasyon bölümü önlisans mezunu olan Aydın'ın eğitimini 4 yılda tamamlayarak yeni lisans diploması aldığı öğrenildi. Aydın, Oygar Yalısı'nı restore eden firmada şef yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık