Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta motosiklet sürücülerine denetim

Beşiktaş'ta motosiklet sürücülerine denetim

Beşiktaş'ta polis ekipleri tarafından motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimde sürücüm belgeleri ve motosiklet muayeneleri kontrol edilirken aynı zamanda şüphelenilen şahıslara alkol kontrolün yapıldı. Edinilen bilgilere göre; Denetimler sonucunda alkollü bir sürücüye para cezası kesilirken ehliyetine de 6 aylığına el konuldu.

İstanbul'un birçok noktasında polis ekipleri tarafından motosiklet sürücülerine yönelik denetimler devam ediyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından gece saatlerinde Beşiktaş Ortaköy'de motosikletli şahıslara yönelik sabit yol uygulaması gerçekleştirildi. Motosikletli sürücüler durdurularak ehliyet ve diğer belgeleri kontrol edilirken polis tarafından şüphelenilen şahıslara da alkol kontrolü ve üst araması yapıldı.

Yapılan denetimler sonucunda kullandığı motosikletin plakasız olduğu tespit edilen bir sürücüye ve alkollü motosiklet kullanan bir şahsa toplamda 10764 lira ceza kesildi. Alkollü motosiklet kullandığı tespit edilen şahsın ayrıca ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

Kentin birçok noktasında denetimlerin sıklıkla devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: SonDakika.com - Beşiktaş'ta motosiklet sürücülerine yönelik denetim

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık