Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta ki cinayetle ilgili 2 kişi tutuklandı!

Beşiktaş'ta ki cinayetle ilgili 2 kişi tutuklandı!

Sinanpaşa Mahallesi, Mumcu Bakkal Sokak'ta, 3 Ağustos'ta meydana gelen olayda, motosikletle restoran önüne gelen iki kişiden yolcu koltuğunda oturan Sertan Taylan Hayal, belinden çıkardığı tabancayla rastgele ateş etmeye başladı. Edinilen bilgilere göre; o sırada restoranda yemek yiyen Murat Okaytuğ ile Ömer Atakan Keleş, açılan ateş sonucu yaralandı. Hayal, saldırının ardından motosikletle olay yerinden kaçmaya çalışırken, restoran sahibinin yeğeni Hüseyin Baran A. ile restoran çalışanı Serhat E., arkasından tabancayla ateş etmesi sonucu hayatını kaybetti. 

ADLİYEYE SEVK EDİLEN 10 KİŞİNDEN 2'Sİ TUTUKLANDI

Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmaların ardından gözaltına alınan 10 kişi, emniyette yapılan işlemlerin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. 3 kişi savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken, mahkemeye sevk edilen Serhat E. ve Hüseyin Baran A. tutuklandı. 5 kişi ise adli kontrol şartları uygulanarak serbest bırakıldı.

İNTİKAM İÇİN GELDİLER

Beşiktaş’ta bir restorana düzenlenen silahlı saldırıda, motosiklet üzerinde mekana ateş açan 24 yaşındaki Sertan Taylan Hayal yaşamını yitirdi. Hayal’in ölümüyle ilgili olarak 2 kişi tutuklandı. Öte yandan, cinayete ilişkin yeni iddialar ortaya atıldı. Silahlı saldırının gerçekleştirildiği restoranın bir süre önce el değiştirdiği, restoranın yeni sahibinin yıllardır burada çalışan bir özel güvenlik görevlisinin işine son verdiği belirtildi. Silahlı saldırının bu konuyla ilgili bağlantılı olduğu değerlendiriliyor.

Saldırıya ilişkin yeni iddialar gündeme geldi. İddiaya göre ateş açılan restoran, bir süre önce el değiştirdi.

Restoranın yeni sahibi yıllardır burada çalışan bir özel güvenlikçinin işine son verdi. İşten çıkarılan güvenlikçi tazminatını istedi ancak bu kabul görmedi.

Bir hafta önce de güvenlikçi bu konu ile ilgili çıkan tartışmada restoran çalışanları tarafından dövüldü. Silahlı saldırının bu konuyla ilgili bağlantılı olduğu değerlendiriliyor.

“TAZMİNAT PARASI” İDDİASI

Tutuklanan Hüseyin Baran A., ifadesinde kurşunlanan iş yerini yaklaşık 3 ay önce devraldıklarını anlatarak, olay günü motosikletli kişilerin mekana ateş açması üzerine kendilerinin de silahla karşılık verdiklerini söyledi.

Hüseyin Baran A, kurşunlanan iş yerinde daha önce çalışan işletme müdürünün kendilerinden “tazminat” adı altında para istediğini savunarak, olayın bununla bağlantılı olabileceğini öne sürdü.

KAYNAK

Beşiktaş’taki saldırıda yeni iddialar | “İntikam için geldiler” (NTV)

Beşiktaş'taki cinayette gözaltına alınan kişiler adliyeye sevk edildi (HABER TÜRK)

Beşiktaş’taki cinayetle ilgili 2 kişi tutuklandı (SÖZCÜ)

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık