Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş’ta gece iki kadın olay çıkardı!

Beşiktaş’ta gece iki kadın olay çıkardı!

İstanbul’da gerçekleşen olay, Pazar akşamı saat 02.20’de Beşiktaş’taki bir eğlence mekanında meydana geldi. Eğlenmeye giden Ada M. (33) ile Aline Berfu E. (31), bir süre sonra iddiaya göre mekanda taşkınlık yapmaya başladı.

Edinilen bilgilere göre; çevredekiler rahatsız olunca durumu mekandaki güvenlikçilere bildirdi. Şikayetler üzerine güvenlikçiler Ada M. ile Aline Berfu E.’yi mekandan çıkardı.

GÖĞSÜ AÇIK ŞEKİLDE SALDIRDI

Mekandan çıkarılan 2 kadın, kapının önünde görevlilere zorluk çıkarmaya devam etti. Görevliler bunun üzerine polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis geldiğini gören kadınlardan Ada M., bu sefer göğüs bölgesini açtı ve taşkınlıklarına devam etti.

Mekanın kapısında sigara izmaritleri için bırakılan demir çöp tenekesini kaldırıp cama vuran Ada M., polisle de tartıştı. Polis kadını sakinleştiremeyince zor kullanarak gözaltına aldı.

İşlemleri için polis merkezine götürülen Ada M. ile Alina Berfu E.’nin tehdit, hakaret, yaralama, hırsızlık, iftira, şantaj, fuhuş gibi suçlardan çok sayıda suç kayıtları olduğu tespit edildi. İşlemlerinin ardından ‘tehdit, hakaret, hayasızca hareketler, görevi yaptırmamak için direnme’ suçlarından adliyeye sevk edilen Ada M. ile Aline Berfu E., adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Kaynak: SÖZCÜ

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık