Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta ev kiralamak isteyen 2 öğrenciye emlakçı dehşeti!

Beşiktaş'ta ev kiralamak isteyen 2 öğrenciye emlakçı dehşeti!

Beşiktaş Muradiye Mahallesinde ev arayan iki öğrenci bir emlakçıyla anlaştılar. Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberindeki iddiaya göre ikili emlakçıya 28 bin lira kaparo verip ev kiralamak istediler. Bir süre sonra ortada bir kiralık evin olmadığı anlaşılınca emlakçıyla tartışma yaşadılar. Emlakçı iddiaya göre paranın 10 bin lirasını geri iade etti. Ama öğrenciler durumu kabul etmeyince aralarında tartışma çıktı. Emlakçı M.Y. öğrencilerin üzerine yürüdü ve Y.E.'ye bıçakla saldırdı. Bu saldırıyı ayırmak için araya giren diğer öğrenci H.T. de bıçaklandı.

2 ÖĞRENCİYİ YARALADI

İki öğrenci Beşiktaş ilçesi Muradiye Mahallesinde faaliyet gösteren bir hastaneye kaldırıldı. Y.E.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, H.T.'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu ve tedavi altında olduğu belirtildi. Öğrencilerle yapılan görüşmede emlakçı M.Y. ile aralarında alacak verecek meselesinde husumet olduğu ve tartıştıklarını belirtildi.

ŞÜPHELİ AYNI GÜN YAKALANDI

Konuyla ilgili yapılan çalışmalarda polis şüpheli emlakçıyı gözaltına aldı. Şahsa yönelik yapılan sorgulamada "Kasten Yaralama", "Dolandırıcılık" ve "Konut Dokunulmazlığı İhlal" gibi suçlardan çok sayıda kaydı olduğu tespit edildi. Şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

OLAY GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan konuyla ilgili bıçaklı kavga anlarına dair görüntülerde ortaya çıktı. Görüntülerde bir şahsın öğrencilere saldırdığı ve arbede anları görülüyor.

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık