Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta eski kocasını bıçaklayarak öldüren kadın tutuklandı!

Beşiktaş'ta eski kocasını bıçaklayarak öldüren kadın tutuklandı!

İstanbul'da tartıştığı eski kocasını bıçakla öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Akat Mahallesi'nde Mustafa Çalpar (49), tartıştığı eski eşi Funda D. tarafından boğazından bıçaklandı. Ağır yaralanan Çalpar hayatını kaybederken, olayın ardından kaçan şüpheli Funda D. (47) ise polis ekiplerince yakalandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlanan şüpheli, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Mustafa Çalpar ile Funda D'nin 22 yıl evli kaldıkları ve 2 yıl önce boşandıkları öğrenildi.

TEK CÜMLELİK SAVUNMA

İstanbul Beşiktaş'ta yazar Funda Demir'in eski eşi mali müşavir Mustafa Çapar'ı ekmek bıçağıyla boğazını keserek öldürdüğü olayla ilgili emniyet ifadeleri ortaya çıktı. 3 çocuk annesi Demir emniyette verdiği ifadesinde, "Bu bir şeref meselesi bir şey söylemek istemiyorum" diyerek susma hakkını kullandı.

ÇOCUKLARININ OLDUĞU EVDE ÖLDÜRDÜ

Yazar Funda Demir, eski eşi Mustafa Çapar'ı ekmek bıçağıyla öldürmüştü. 8, 16 ve 19 yaşlarında 3 çocuğu olan 22 yıllık evli Funda Demir (47) ve Mustafa Çapar (49) çifti, iki yıl önce boşanmıştı. Beşiktaş Akat Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda ise akşam saatlerinde Çapar, boşandığı eşi ve çocuklarının olduğu eve gitmişti. İkili arasında çocuklar uyuduğu sırada tartışma çıkmış, tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Funda Demir, eline aldığı ekmek bıçağı ile eski eşine saldırmıştı. Boğazından yaralanan adam ise olay yerinde hayatını kaybetmişti. Çocuklardan birisi seslere uyanıp salona geçmek istediğinde de annesi kapıyı kapatıp, izin vermemişti.

TUTUKLANDI

İhbar üzerine olay yerine giden Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği polisleri, binanın dış kapısında Funda Demir'i elindeki bıçakla birlikte gözaltına alındı. Yaşanan olayın ardından Demir, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaşanan olayla ilgili Funda Demir ve oğlu M.Ç.'nin (16) emniyet ifadeleri ortaya çıktı.

"BU BİR ŞEREF MESELESİ"

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 çocuk annesi Funda Demir ifadesinde, "Bu bir şeref meselesi konuşmak istemiyorum" diyerek susma hakkını kullandı.

"NEDEN KAVGA ETTİKLERİNİ BİLMİYORUM"

Olay sırasında evde bulunan çocuklardan M.Ç. ise, "Annem, babam ve kardeşimle evdeydik. Uyumak için odamıza geçtik salondan bağrışma sesleri geldi. Salona geçmek istedim annem kapıyı kapattı, neden kavga ettiklerini bilmiyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık