Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta arkasında not bırakan genç kadın 23. kattan atladı

Beşiktaş'ta arkasında not bırakan genç kadın 23. kattan atladı

Olay, önceki gün saat 18.00 sıralarında Beşiktaş Dikilitaş Mahallesi’ndeki iş merkezleri olan bir rezidansta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yaklaşık 2 yıl boyunca bir medikal firmasında genel müdürlük yapan 28 yaşındaki B.H, iddiaya göre, bunalıma girerek antidepresan ilaçları kullanmaya başladı. Hamamcı, önceki gün akşam saatlerinde çalıştığı firmada olduğu esnada yeşil reçeteyle satılan 25 adet antidepresan hap içti.

NOT BIRAKTI

“Hap aldım ama ölmedim. Yukarısı açıksa oraya çıkacağım ve atlayacağım, cesedimi aşağı bulabilirsiniz”, “insanlarla uğraşmaktan çok yoruldum” yazılı notlar bırakan kadın bulunduğu binanın 23. katına çıktı. Buradan kendini boşluğa bırakan genç kadın, zemine düşerek feci şekilde can verdi.

İNCELEME SÜRÜYOR

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadının üzerinde yaptığı incelemeler sonucunda hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi çekerek kapattı. Çalışmalar ardından kadının cansız bedeni cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İncelemelerin ardından genç kadın cenazesi Üsküdar Bağlarbaşı İlahiyat Camii kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi çok yönlü olarak sürüyor.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık