Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Nisan 2024, Pazartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta akılalmaz uyuşturucu zulası!

Beşiktaş'ta akılalmaz uyuşturucu zulası!

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı motorize “yunus” polisi, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Balmumcu Barbaros Bulvarı üzerinde seyreden bir motosiklet sürücüsünden şüphelendi. Sürücüyü indiren polis, yaptığı incelemede motosikletten uyuşturucu madde kokusu geldiğini fark etti.

Edinilen bilgilere göre; bunun üzerine incelemeye devam eden motorize yunus polisi, motosikletin arka demirindeki demirin ucunda bir tel olduğunu gördü.

TELLİ DÜZENEKTEN ESRAR FIŞKIRDI

Beşiktaş polisi, düzenek olabileceğini düşünerek teli çekeceği esnada şahıs yaya olarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine şahıs ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı. Polisin “dur” ihtarlarına uymayan şahıs, E-5 Karayoluna atlayarak metrobüs yolundan kaçmaya devam etti. Dikenli telleri tırmanan şahıs, burada hafif şekilde yaralandıktan sonra bir çöp konteynerinin içerisine saklandı.

ÇÖPTE YAKALANDI

Beşiktaş yunus polisinin ısrarlı takibi sonucu şahıs, saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı. Şahsın yaralandığının görülmesi üzerine ambulansla Şişli’deki bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kovalamaca sonrasında motosiklette buldukları teli çeken Beşiktaş yunus polisi, açılan çanta demiri ve çanta arasında bir zulanın açıldığını gördü. İçerisinden ise 35 parça satışa hazır esrar maddesi ele geçirildi.

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

Hastanede tedavisi tamamlanan Enes Fatih Ö.’nün (22) emniyette ifadesi alınarak “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan adli işlemleri yapıldı. Adliyeye sevk edilen şahıs, çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık