Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

18 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Icrypex Takımı'nda galibiyet coşkusu

Beşiktaş Icrypex Takımı'nda galibiyet coşkusu

Beşiktaş Icrypex Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi H grubu üçüncü maçında Litvanya ekibi Rytas Vilnius ile 2 Kasım Salı günü saat 20.00’de BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde karşılaştı.

Edinilen bilgilere göre; Potanın Kartalları maça; Isaiah Whitehead, Josh Reaves, Trevon Bluiett, Dedric Lawson ve Furkan Haltalı ile başladı. İlk çeyrekte harika bir oyun sergileyen Beşiktaş Icrypex, ikinci çeyreğe 22-6 önde gitti. Dengeli bir oyuna sahne olan ikinci çeyrekte rakibinin 21 sayısına 22 sayıyla karşılık veren siyah-beyazlılar, soyunma odasına 44-27 üstün girdi.

Üçüncü çeyrekte oyunun kontrolünü rakibine kaptıran Potanın Kartalları, rakibinin 21 sayısına 11 sayıyla cevap verebildi (55-48). Etkisiz oyununu son çeyreğe de taşıyan Beşiktaş Icrypex, skor avantajını koruyamadı ve normal süre 69-69 berabere sonuçlandı.

Büyük bir çekişmeye sahne olan uzatma bölümünde rakibine üstünlük sağlayan Beşiktaş Icrypex Takımı, salondan 82-79 galip ayrıldı.

Başantrenör Ahmet Kandemir’den Açıklamalar

Beşiktaş Icrypex Takımı Başantrenörü Ahmet Kandemir, Rytas Vilnius maçından sonra açıklamalarda bulundu.

“Bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. İspanya’da ve Almanya’da çok ciddi taraftar topluluğu önünde oynadık. Aynısını kendi sahamızda da görmek istiyoruz. Maça çok iyi savunma yaparak başladık. Bugün iki guardımız sakattı. Bu durum, top kaybetmemizde ve oyunu organize etmemizde sıkıntı yaşamamıza neden oldu. Daha rahat kazanabilirdik. Ancak oyunun son on dakikasında çok basit hatalar yaptık. Yapmış olduğumuz müdafaanın karşılığında oyunu daha rahat kazanmamız gerekiyordu. Tabii karşı takım disiplinli bir takım bunu biliyoruz. Oyunu bırakmayacaklarını da biliyorduk. Sonuç olarak grupta üç maçın ikisini kazandık. Geri kalan iki maçı sahamızda oynayacağız. Başta çok zor bir gruba düştüğümüzü düşünüyorduk. Ancak geldiğimiz noktada gruptan çıkma şansımız yükseldi. Oyuncularım bunu çok istiyorlar, çok arzuluyorlar. Son iki maçı da burada alıp gruptan çıkacağımızı düşünüyorum.”

Trevon Bluiett: “Savaştık ve kazanmayı bildik”

Siyah-beyazlı basketbolcu Trevon Bluiett, “Çok zor bir maçtan galip ayrıldık. Sonuna kadar savaştık ve kazanmayı bildik. Uzatma bölümünde takımın çok iyi bir karakter ortaya koyduğunu düşünüyorum. Elimizden gelen her şeyi yaparak maçı kazandık.” dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık