Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Icrypex Takımı galip geldi

Beşiktaş Icrypex Takımı galip geldi

Beşiktaş Icrypex Takımı, ING Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında, 6 Kasım Cumartesi günü saat 15.30’da BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde HDI Sigorta Afyon Belediyesi ile karşılaştı.

Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar maça; Isaiah Whitehead, Trevon Bluiett, Egehan Arna, Rondae Hollis-Jefferson ve Furkan Haltalı ile başladı. Beşiktaş Icrypex Takımı, 26 sayının üretildiği ilk çeyreği 17-9 önde geçti. Düşük tempoda geçen ikinci çeyrekte rakibinin 14 sayısına 11 sayıyla cevap veren Potanın Kartalları, ilk yarıyı 28-23 önde tamamladı. Üçüncü çeyrekte temposunu artıran siyah-beyazlılar, son çeyreğe 15 sayı önde girdi (50-35).

Final periyodunda skor avantajını korumasını bilen Beşiktaş Icrypex Takımı, salondan 68-48 galip ayrıldı.

Maçtaki en skorer oyuncu 16 sayı kaydeden Isaiah Whitehead olurken, onu 15 sayıyla Rondae Hollis-Jefferson ve 12 sayıyla Dedric Lawson takip etti.

Başantrenör Ahmet Kandemir’den açıklamalar

Beşiktaş Icrypex Takımı Başantrenörü Ahmet Kandemir, HDI Sigorta Afyon Belediyesi maçından sonra açıklamalarda bulundu.

“Elli dakikalık bir Avrupa maçı oynamıştık. Geniş bir kadromuz yok. Bu maçta dönem dönem düşük tempoda oynayacağımızı ve motivasyonumuzun düşeceğini biliyorduk. Oyuna iyi başlamadık. Her zamanki gibi belli bir seviyede savunma yapıyoruz. Bugün de ilk devre iyi savunma yaptık. Hücumu organize etmekte zorlandık. İkinci devre ribaundları almaya başladık ve oyunu hızlandırdık. Asist üzerinden skorları artırınca da rahat bir galibiyet aldık. Bizim için zor bir maçtı. Önümüzdeki hafta Pınar Karşıyaka maçı var. Pınar Karşıyaka maçı bizim için hedef maçlardan bir tanesi olacaktır.”

“Kazandığımız için mutluyuz”

Siyah-beyazlı basketbolcu Isaiah Whitehead, “Defansta iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum fakat hücumda biraz yavaş kaldık. Hücum anlamında maça kötü başladık. İlerleyen dakikalarda doğru şutlar yaratarak ve ihtiyacımız olan skoru elde ettik ve evimizde kazandık, mutluyuz.” dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık