Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Icrypex Takımı - Fenerbahçe Beko: 74-82

Beşiktaş Icrypex Takımı -  Fenerbahçe Beko: 74-82

Beşiktaş Icrypex Takımı, ING Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında, 21 Kasım Pazar günü saat 21.00’de BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde Fenerbahçe Beko ile karşılaştı.

Edinilen bilgilere göre; Potanın Kartalları maça; Jordan Bone, Josh Reaves, Trevon Bluiett, Rondae Hollis-Jefferson ve Dedric Lawson ile başladı.

Maça tempolu başlayan Beşiktaş Icrypex, ilk çeyreği altı farklı önde geçti (27-21). İkinci çeyrekte oyunun kontrolünü rakibine kaptıran siyah-beyazlılar, devreyi 41-46 geride tamamladı. Dengeli bir oyuna sahne olan üçüncü çeyrekte iki ekip de on üç sayı üretebildi (54-59).

Final bölümündeki çabaları skoru lehine çevirmek için yeterli olmayan Beşiktaş Icrypex Takımı, salondan 74-82 mağlup ayrıldı.

Maçtaki en skorer oyuncu 21 sayı kaydeden Jordan Bone olurken, onu 17’şer sayıyla Trevon Bluiett ve Rondae Hollis-Jefferson takip etti.

“Bu maçtan çıkarabileceğimiz çok ders var”

 

“Maça iyi bir enerjiyle başladık. Oyun planımızı sahaya iyi yansıttık. Fenerbahçe’ye karşı üçüncü çeyreğin başında bizim için işe yarayan şeylerden biraz uzaklaştık. Bu maçtan çıkarabileceğimiz çok ders var, çünkü kazanabileceğimiz bir maçtı. Sezon çok uzun, toparlanacağımıza ve daha iyiye gideceğimize eminim.”

"İki tarafın da kazanabileceği bir maçtı"

Beşiktaş Icrypex Takımı Başantrenörü Ahmet Kandemir, Fenerbahçe Beko maçından sonra açıklamalarda bulundu:

“Taraftarlarımız salonda yerini aldı ve bizi çok iyi destekledi. Maça çok iyi başladık, bazı hızlı hücumlarda biraz yorgunluktan dolayı sonuca gidemedik. İyi savunma yaptığımız dönemde de boş şutları kaçırınca rakibimize bir avantaj doğdu, onlar da bunu iyi değerlendirdiler. İki tarafın da kazanabileceği bir maçtı.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık