Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Icrypex galip geldi

Beşiktaş Icrypex galip geldi

Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımı, ING Basketbol Süper Ligi’nin 13. Haftasında, 18 Aralık Cumartesi günü saat 20.15’te BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde Büyükçekmece Basketbol ile karşılaştı. 

Potanın Kartalları maça; Mehmet Yağmur, Trevon Bluiett, Egehan Arna, Ercan Osmani ve Furkan Haltalı ile başladı. İlk çeyreği 20-19 önde geçen siyahbeyazlılar, ilk yarıyı 43-34 önde tamamladı.

Final periyoduna 65-55 önde giden Beşiktaş Icrypex Takımı, salondan 86-67 galip ayrıldı.

Maçtaki en skorer oyuncu 18 sayı kaydeden Egehan Arna olurken, onu 17 sayıyla Rondae Hollis-Jefferson ve 15 sayıyla Dedric Lawson takip etti.

"Galibiyetten dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum"

 

Beşiktaş Icrypex Takımı Başantrenörü Ahmet Kandemir, galibiyetle sonuçlanan Büyükçekmece Basketbol maçından sonra açıklamalarda bulundu:

“Öncelikle Darüşşafaka ve Pınar Karşıyaka’nın kaybetmesinden sonra üst sıralara oynayabilmemiz için maçı kazanmamız gerekiyordu. Rakibimizin de çok önemli eksiklikleri vardı. Buna rağmen bize karşı çok iyi mücadele ettiklerini düşünüyorum. Oyunun genelinde çok oyuncuyla oynamaya çalıştık. İlk devreden sonra ikinci devrede oyunun kontrolünü ele aldık ve kazandık. Salı günü burada kritik bir maç yapacağız. Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum, bundan önce İspanya’da, Litvanya’da ve Almanya’da 5-6 bin kişiye karşı oynadık. Ne yazık ki biz burada o kalabalığı yakalayamadık. Oyuncuların da seyirci desteğini hak ettiklerini düşünüyorum. Daha sonra ligde iki maçımız var, Darüşşafaka ve Aliağa Petkim Spor’u yenersek devreyi yukarılarda bitirmiş olacağız. Bizim için önemli. Galibiyetten dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum.”

“İstediğimiz galibiyeti aldık”

Siyahbeyazlı basketbolcu Egehan Arna, karşılaşmanın ardından, “Yoğun bir fikstürden geçiyoruz. Zorlu bir dönem oluyor bizim için. Bugün başından itibaren sertliğimizi koyup oyunu kontrol etmek istedik. İlk yarıda istediklerimizi tam sahaya yansıtamadık ama devre arasında konuştuk neleri değiştirmek gerektiğini. İkinci yarıya daha sert çıktık ve oyunu kontrol ettik. İstediğimiz galibiyeti aldık.” açıklamasını yaptı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık