Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Icrypex galip geldi!

Beşiktaş Icrypex galip geldi!

Beşiktaş Icrypex Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi H grubu ikinci maçında Alman ekibi EWE Baskets Oldenburg ile 19 Ekim Salı günü saat 21.00’de EWE Arena’da karşılaştı. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar maça; Jordan Bone, Isaiah Whitehead, Rondae Hollis - Jefferson, Dedric Lawson ve Furkan Haltalı beşiyle başladı.

Tempolu bir oyuna sahne olan ilk çeyrek, 31-25 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle geçildi. İkinci periyotta rakibinin 21 sayısına 17 sayıyla cevap verebilen Potanın Kartalları, ilk yarıyı 52-42 geride tamamladı.

Üçüncü çeyrekte üstün bir performans sergileyen siyah-beyazlılar, final periyoduna 65-67 önde girdi.

Büyük bir çekişmeye sahne olan son çeyrekte skor avantajını korumasını bilen Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımı, salondan 81-83 galip ayrıldı.

Maçtaki en skorer oyuncu 21 sayı kaydeden Rondae Hollis - Jefferson olurken, onu 18 sayıyla Jordan Bone ve 15 sayıyla Dedric Lawson takip etti.

"Daha yüksek kalitede olacağımızı düşünüyorum"

Beşiktaş Icrypex Takımı Başantrenörü Ahmet Kandemir, maçın ardından yaptığı konuşmada, “Öncelikle çevre ülkelerden bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Maçın ilk devresinde yumuşak oynadık. Rakip takım oyunda her istediğini yapabildi ve çok sayı yedik. Devre arasında özellikle savunmamızı sertleştirmemiz gerektiğini ve topu paylaşmamız gerektiğini konuştuk. Üçüncü periyotta bu oyunumuz ile oyunu elimize aldık. Oyunun sonunda çok daha rahat kazanabilirdik. Rakibi oyuna ortak ettik. Aslında maçın genelinde iki takımın da maçı kazanmayı hak ettiğini düşünüyorum. Ancak biz üçüncü periyottaki oyunumuz ile maçı kazandık. Rakip takıma teşekkür ediyoruz. Bu grup çok zor bir grup. Bence herkes birinci de olabilir dördüncü de. Bizim dezavantajımız ilk iki maçı deplasmanda oynamaktı ancak içeride daha fazla maçımız var. Takımımızın kapasitesinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Amerikalı oyuncularımız Avrupa basketboluna bir geçiş dönemi yaşıyorlar. Onu aştığımız zaman çok daha yüksek kalitede olacağımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

“Kazandığımız için çok mutluyum”

Siyah-beyazlı basketbolcu Jordan Bone, maçın ardından, “Kazandığımız için çok mutluyum. Burada iyi bir atmosfer vardı. Buradan galibiyetle çıkmak önemliydi. Maça kötü başladık ve fark açıldı. İstediklerimizi yapamadık. İkinci yarı hocamızın dediklerini uyguladık ve takım olarak sahada direnç göstererek geri gelmesini bildik. Maçın sonunu daha iyi oynayabilirdik ama sonucu almayı bildik.” şeklinde konuştu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık