Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Icrypex galip geldi

Beşiktaş Icrypex galip geldi

Beşiktaş Icrypex Takımı, ING Basketbol Süper Ligi'nin üçüncü haftasında, 9 Ekim Cumartesi günü saat 18.00’de Tofaş Spor Salonu’nda Frutti Extra Bursaspor ile karşılaştı. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar maça; Jordan Bone, Josh Reaves, Trevon Bluiett, Dedric Lawson ve Furkan Haltalı beşiyle başladı.

Potanın Kartalları, 46 sayının üretildiği ilk çeyreği 22-24 önde geçti. Tempolu oyununu ikinci çeyreğe de taşımasını bilen siyah-beyazlılar, ilk yarıyı beş farklı üstün tamamladı (39-44). Üçüncü çeyrekte ritim tutturmakta zorlanarak rakibinin 23 sayısına 14 sayıyla cevap verebilen siyah-beyazlılar, final periyoduna 62-58 geride girdi.

Son çeyrekte savunmada büyük bir direnç gösteren Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımı, hücumda da etkinliğini artırarak salondan 73-76 galip ayrılmasını bildi.

Maçtaki en skorer oyuncu 21 sayı kaydeden Jordan Bone olurken, onu 12 sayıyla Dedric Lawson ve 11 sayıyla Furkan Haltalı takip etti.

Kandemir’den hakemlere sitem

Başantrenör Ahmet Kandemir, maçın ardından yaptığı açıklamada aşağıdaki ifadeleri kullandı:

 

“Maçlar oynanır, bir takım kazanır bir takım kaybeder. Salonda kırk dakika boyunca edilen küfürlere tepkisiz kalan hakemlere sitem ediyorum. Umarım kendilerine yapıldığında göstermiş oldukları reaksiyonu karşı takımın oyuncularına ve koçlarına yapıldığında da gösterirler. Mücadele açısından yüksek dozajlı bir maç oldu. İki takım da kazanmayı çok istiyordu. Maç genel olarak dengede gitti. İkinci periyodun son dört dakikasında oyunu elimize alabilirdik. Orada arka arkaya hatalar yaparak rakip takımı maça ortak ettik. Üçüncü periyottan itibaren bir onlar bir biz öne geçtik. Oyunun sonunda da akıllı oynayarak kazandığımızı düşünüyorum. Son periyot haricindeki üç periyotta takım faulümüzü doldurmamız bizi savunmadan uzaklaştırdı. Çok ağır hakaretlere maruz kaldık. Bu olay hakemlere yapıldığı zaman hakemler haklı olarak tepki gösteriyor. Rakip takımın oyuncusuna ve antrenörüne olduğu zaman bir önlem almıyorlar. Bu duruma Türkiye Basketbol Federasyonu’nun mutlaka el atması gerekiyor.”

"Çok gergin bir ortamda oynanan maçı sakin kalarak kazandık." diyen siyah-beyazlı basketbolcu Mehmet Yağmur, şöyle konuştu:

 

“Yeni kurulan bir takımız. Hazırlıklara da biraz geç başladık. Bugün stresli bir maç olacağını biliyorduk. Maça çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Çok gergin bir ortamda oynanan maçı sakin kalarak kazandık. Bütün takım arkadaşlarımı ve Frutti Extra Bursaspor takımını tebrik ediyorum. Haftaya önemli bir maçımız var, o maça da çok iyi hazırlanacağız.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık