Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Icrypex - Anadolu Efes: 55-101

Beşiktaş Icrypex - Anadolu Efes: 55-101

Beşiktaş Icrypex Takımı, ING Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında, 2 Ekim Cumartesi günü saat 15.30’da BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde Anadolu Efes ile karşılaştı. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar maça; Jordan Bone, Trevon Bluiett, Egehan Arna, Dedric Lawson ve Furkan Haltalı ile başladı.

İlk çeyreği 17-33 geride geçen Potanın Kartalları, ilk yarıyı 22-59 geride tamamladı. Final periyoduna 40-84 geride giden Beşiktaş Icrypex, salondan 55-101 mağlup ayrıldı.

Maçtaki en skorer oyuncu 12 sayı kaydeden Dedric Lawson olurken, onu 10’ar sayıyla Jordan Bone, Trevon Bluiett ve Ercan Osmani takip etti.

Başkan Çebi de maçı izledi

 

Başkan Ahmet Nur Çebi, Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol, Taraftar ve Süleyman Seba İle Akatlar Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Sürmen, Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, Fulya Kompleksi ve Fulya AVM’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci ile Beşiktaş HDI Sigorta Kadın Basketbol Takımı'ndan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya, Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımımı'nın BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde Anadolu Efes ile oynadığı karşılaşmayı izledi.

"İyi bir kadromuzun olduğunu düşünüyorum"

Başantrenör Ahmet Kandemir, yaptığı açıklamada, “Rakip takım Real Madrid maçından sonra çok kararlı ve sert oynadı. Pozisyon bulamadık, zor atışlara kaldık. O yüzden oyuna çok düşük başlamış olduk. Onlar topu çok iyi paylaştılar, fark olunca oyun planından tamamen çıktık. İyi bir kadromuzun olduğunu düşünüyorum. Yabancı oyuncularımızın da iyi olduğunu düşünüyorum. Ancak Avrupa basketboluna alışmaları için zamana ihtiyaçları var.” ifadelerini kullandı.

“Bu sonuç bizim için ders niteliğinde olmalı”

Siyah-beyazlı basketbolcu Dedric Lawson, maç sonrasında, “Çok iyi organize olan bir takıma karşı oynadık. Rakibin bu sert ve kararlı oyununa karşılık vermemiz lazımdı. Bu sonuç bizim için ders niteliğinde olmalı. Önümüzdeki maçlarda bu duruma düşmememiz lazım. Koçun bizden sahada yapmamızı istediklerine bağlı kalmalıyız. Önümüzdeki maçlarda daha iyi mücadele edip daha iyi sonuçlar almamız lazım. Bu sonuçtan dolayı taraftarımızdan özür dileriz.” şeklinde konuştu.

 

 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık