Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Hentbol Takımı galip oldu

Beşiktaş Hentbol Takımı galip oldu

Beşiktaş Hentbol Takımı, Süper Lig'in 4. haftasında, 9 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te THF Spor Salonu’nda Spor Toto SK ile karşılaştı.

Edinilen bilgilere göre; müsabakaya; Yağız Öksüzcük, Enis Harun Hacıoğlu, Genco İlanç, Luka Mitrovic, Nikola Crnoglavac, Ömer Ozan Arifoğlu ve Doğukan Keser ile başlayan siyah-beyazlılar, ilk yarısını 16-14 geride geçtiği maçtan 29-30 galip ayrıldı.

Maçtaki en skorer oyuncuz 9 gol kaydeden Enis Harun Hacıoğlu olurken, onu 5 golle Nikola Crnoglavac ve 4 golle Emre Keskin takip etti.

“Şampiyonluk yolunda önemli bir adım attık”

Beşiktaş Hentbol Takımı Başantrenörü Mehmet Korer Koral, siyah-beyazlıların 30-29 galibiyetiyle sonuçlanan Spor Toto SK maçının ardından açıklamalarda bulundu.

“Fikstür zorluğu mu dersiniz yoksa fikstür avantajı mı dersiniz, sezonun en başında zorlu iki rakibimiz ile oynamak durumunda kaldık. Geçen hafta Eskişehir Ormanspor ile kendi sahamızda berabere kaldık. Bu maç bizim için çok önemliydi. Geçen sene şampiyon olan bir takımla oynadık ancak gücümüzü biliyorduk. Hem yönetimimiz hem de taraftarımız bizim yanımızda olacaktı. Onu da biliyorduk. Onun için maçı kazandık. Başta taraftarlarımıza, oyuncularımıza, Hentbol Şube Sorumlumuz Mesut Çebi’ye, Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy’a çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım attık, böyle devam edip maçları kazanarak şampiyon olacağımızı düşünüyoruz.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık